Viorica de la Clejani își face cald în casă „pe bogăție”. Musai să se laude – Exclusiv

Viorica de la Clejani își face cald în casă „pe bogăție”. Musai să se laude – Exclusiv
În timp ce românii se plâng de creșterea exagerată a facturilor la energia electrică, și mulți iau decizii radicale pentru a face economie, Viorica de la Clejani are propria strategie să se laude că nu e afectată de scumpiri. Vedeta a pornit caloriferul electric.

Viorica de la Clejani se laudă că își face cald în casă „pe bogăție”. Ea a pornit caloriferul electric, pentru a face față nopților și zilelor deja mult mai friguroase. Vedeta le-a arătat caloriferul fanilor ei, vineri dimineață, în timp ce își filmează cățelul, un buldog francez. „Cine  nu s-a trezit? Buresică! Cine s-a trezit?”, spune Viorica de la Clejani într-un scurt video distribuit pe InstaStory de dimineață. Ca să îi fie clar mesajul, a adăugat și un soare în postare.

Chiar dacă cei doi copii ai lor sunt problematici, și cheltuie la greu din averea familiei, cuplul Viorica și Ioniță de la Clejani pot spune cu mâna pe inimă că taraful lor e o adevărată fabrică de bani. Așa cum presa a scris de-a lungul timpului, trupa încasează sume amețitoare de bani la reprezentațiile la care sunt invitați să cânte, ei luând onorarii în euro cu multe zerouri pentru un recital.

Viorica de la Clejani trăiește „pe bogăție”

Conform informațiilor făcute publice de Fanatik, pentru spectacolul susținut în Bruxelles, în primăvara acestui an, când au urcat pe aceeași scenă cu celebrul Goran Bregović, Clejanii au încasat 10.000 de euro. Creșterea prețului la electricitate nu este, astfel, nicio problemă pentru familia Clejanilor.

Viorica și Ioniță de la Clejani formează un cuplu de 25 de ani. Au trecut prin mari probleme, dar împreună au scos-o la capăt, dovedind că sunt o familie puternică. Se mai „înțeapă” ei ca orice cuplu, dar nu-și văd viața unul fără celălalt. Viorica și Ioniță de la Clejani se iubesc ca-n prima zi. Pe 15 noiembrie, Ioniță a avut aniversarea, iar soția sa i-a declarat public cât de mult îl iubește și că nu poate trăi fără el.

Sursa foto / video: Instagram