Vlad Gherman, în chiloți la ziua de naștere. Ce a pățit simpaticul actor

Vlad Gherman, în chiloți la ziua de naștere. Ce a pățit simpaticul actor
Vlad Gherman, interpretul lui Călin din cel mai vizionat serial, Adela, a avut parte de o zi de naștere cu... scântei.

Oana Moșneagu, în complicitate cu Mara și Alecsandru Dunaev l-au făcut pe Vlad Gherman să verse lacrimi. Care a fost motivul.

Vlad Gherman, în chiloți la ziua de naștere. Ce a pățit simpaticul actor

Aniversarea celor 29 de ani nu va uitată niciodată de Vlad Gherman. La ora 12 noaptea, Mara și prietenul său cel mai bun, Alexandru Dunaev i-au făcut o surpriză extraordinară, cei doi poposind cu tort, șampanie și multe confetti. Pentru că Vlad nu a știut nimic, a fost surprins în… boxeri, când dansa cu iubita sa, Oana Moșneagu. Actorul a fost atât de impresionat de acel moment, încât nu s-a putut abține și a început să plângă.

„Asa am comutat pe frecventa 29: în boxeri, dansând cu Oana și surprins la 00:00 de prietenii mei care au dat buzna și au început să “treazească” tot blocul cântând ‘Mulți ani trăiască’. M-am blocat, am înlemnit și am început să plâng de fericire. Nu doar că ei mi-au fost alături din prima secundă când am avut nevoie de afecțiune și de înțelegere.

Dar ei sunt cei alături de care am legat o prietenie strânsă, greu de rupt. Vă iubesc enorm și nu, nu sunt niște vorbe scrise ca să zică lumea “aaww, ce drăguuuț!” – chiar asta simt. Simt iubire! Hai, să vă trăiesc!”, a postat Vlad pe contul său de socializare.

Poveste de dragoste ca-n filme cu Oana Moșneagu

După 9 ani de iubire cu Cristina Ciobănașu, Vlad Ghermana încheiat acest capitol, când toată lumea se aștepta ca cei doi să ajungă în fața altarului. Când se aștepta mai puțin, săgeata lui Cupidon l-a atins și s-a îndrăgostit nebunește de Oana Moșneagu. „M-am despărțit de Cris și toți trei lucram în același proiect.

Eu mă îndrăgostesc de Oana, Oana de mine, negăm, apoi încercăm. Începem o relație, dar nu știe nimeni. Se consolidează relația, dar, în continuare, nu știe nimeni. Cel mai mare prag a fost să-i spunem doamnei Ruxandra”, a transmis cu ceva timp în urmă Vlad Gherman.

Sursă foto: instagram

 

Recomandarile noastre