Vlăduța Lupău, decizie înțeleaptă. În ce va investi banii câștigați la botez

Vlăduța Lupău, decizie înțeleaptă. În ce va investi banii câștigați la botez
Pe 27 septembrie, Vlăduța Lupău a avut botezul micuțului său. Un moment emoționant, la care au participat aproximativ 700 de persoane.

Și-a dorit enorm acest copil și se consideră cea mai fericită mămică. Cât a câștigat Vlăduța Lupău la botez.

Vlăduța Lupău, decizie înțeleaptă. În ce va investi banii câștigați la botez

Micuțul Iar, băiatul Vlăduței Lupău, a avut parte de un botez ca în povești. Părinții nu s-au uitat la bani, iar petrecerea, spun sursele, s-ar fi ridicat la mai mult de 100.000 de euro. Domnii au fost răsfățați cu băuturi rafinate și trabucuri, iar doamnele au primit cele mai fine preparate culinare. Cât privește artiștii care au venit să-i încânte pe petrecăreți, Vlăduța și soțul ei, Adi Rus, au ales-o pe Andra, formația Holograf dar și Tzancă Uraganu, care a făcut senzație.

Vlăduța a schimbat trei ținute

Nici Vlăduța nu a fost mai prejos, vedeta schimbând trei ținute la petrecere, care de care mai frumoasă și mai valoroasă.”De azi să-ți porți crucea pe care Dumnezeu Ți-a dat-o în credință și în dragoste! Să strălucești, să iubești, să te rogi, să mulțumești să fii binecuvântat! Ești minunea noastră!”, a scris Vlăduța Lupău pe Instagram, alături de o imagine cu fiul și soțul său.

Își cumpără apartament în Dubai

Pentru că se gândește încă de pe acum la fericirea copilului său, Vlăduța Lupău s-a decis și ce să facă cu banii obținuți de la botez. Suma obținută a fost substanțială, așa că părinții vor să investească într-un apartament în Dubai.

 

”După botezul superb pe care Iair l-a avut, ne-am hotărât, împreună cu tăticul, să îi punem toate economiile lui deoparte. Și, căutând informații de la prietenii noștri care sunt părinți ce fac ei pentru copiii lor, am primit o sugestie foarte importantă, și anume să investim banii într-un apartament în Dubai. Am văzut foarte multe vedete făcând asta”, a declarat Vlăduța Lupău, pe Instagram.

A ales numele când nu știa sexul copilului

Pentru că multă lume s-a întrebat de ce i-a pus acest nume, Vlăduța a mărturisit că l-a ales când încă nu știa ce sex va avea bebelușul. ”Este un nume ales de noi din Sfânta Biblie și este un nume creștin. Ție îți vom spune cum ne-a trimis Dumnezeu în minte acest nume pentru tine și cât de frumoasă e povestea ta.

Numele l-am ales în primele zile când nici măcar nu știam dacă va fi băiat. Iar ziua nașterii și-a ales-o el…nu aveam naștere programată! Tocmai vă ziceam zilele trecute că trebuie să se nască pe 8 august, dar s-a născut pe 6 august’’, a mai scris vedeta pe rețelele de socializare.

Sursă foto: instagram