Zanni, salt spre viitor. De la ”Chefi la cuțite” și ”Survivor”, a trecut la atac la Alexandra Stan

Zanni, salt spre viitor. De la ”Chefi la cuțite” și ”Survivor”, a trecut la atac la Alexandra Stan
”Survivor” continuă cu seria surprizelor. Fiecare concurent este un personaj aparte, iar Zanni nu face excepție. A trecut la atac direct la Alexandra Stan

După ce a atacat ”Chefi la cuțite” și ”Survivor”, Zanni trece la atac, de data aceasta în ceea ce o privește pe Alexandra Stan. Cei doi au avut schimburi de replici dure, iar Zanni a ajuns până intr-acolo încât a spus că Alexandra Stan ar trebui eliminată. Totuși, se pare că lucrurile nu stau chiar așa. Concurentul face un salt spre viitor se pare. Să vedem cum. 

Zanni atac Alexandra Stan

Cei doi și-au spus cuvinte dure constant, însă acestea pot fi cu ușurință interpretate ca și tachinări. ”„A venit Stan la mine și mi-a zis să nu mai vorbesc așa urât despre ea, că ea vorbește frumos despre mine. Stan, n-am venit aici să facem înțelegeri. A venit Jador la mine: <<Zani, avem o imagine, nu poți să ne strici imaginea>>. I-am zis, vere, trebuie să ai și caracter și atitudine. Mi se pare că vi s-a urcat la cap. Ea e Alexandra Stan, despre care oricum n-am mai auzit”, a declarat Zanni. 

Zanni, atac la Alexandra Stan. Certuri de îndrăgostiți între cei doi

Zanni atac Alexandra Stan

Deși au avut parte numai de ”meciuri”, Alexandra Stan a venit cu o dezvăluire care a dat naștere la speculații. ”Asta e ceartă d-aia de îndrăgostiți, înțelegi?”,a răspuns Alexandra Stan, în timp ce zâmbea în direcția lui Zanni, care a început și el să râdă.  ”Mereu i-am vorbit foarte frumos, mereu l-am susținut de la început, din momentul zero”,a mărturisit Alexandra.

Pe partea cealaltă, Zanni a fost categoric. ”Și eu ți-am spus mereu sincer în față. Nu stau să vorbesc frumos despre tine că și tu ai vorbit frumos despre mine. Dacă ești varză și fac gastrită din cauza ta, d-abia aștept să ieși afară. Plânge fals, este o falsă”, a răspuns ”Faimosul”. 

Dorm împreună în fiecare noapte

Stârnit și el de tachinările celor doi, Culiță Sterp a făcut și el câteva dezvăluiri importante. ”A recunoscut Alexandra! Că e ceartă de îndrăgostiți, auzi?! Eu cred că ăștia doi de iubesc. Cine se tachinează se iubește. Ei dorm în același pat în fiecare seară și se ceartă în fiecare zi. Ce să înțelegem de aici? Eu cred că voi doi o să fiți împreună la anul și o să aveți și un copil. O să iasă direct cu tatuaje”, a declarat Culiță cu amuzament. 

Foto: Facebook

Gigi Becali a căzut în păcatul „banii sunt ochiul dracului”. Pentru ce sumă s-a bălăcărit cu Anamaria Prodan