Zăvoranca e nemulțumită. Ce i-a făcut Dorian Popa

Zăvoranca e nemulțumită. Ce i-a făcut Dorian Popa
Oana Zăvoranu l-a luat în vizor pe Dorian Popa zilele trecute și l-a criticat pe Instagram. Acum, Zăvoranca e nemulțumită de ceea ce i-a făcut Dorian și a spus totul pe internet.

Zăvoranca e nemulțumită de Dorian Popa. Zilele trecute, actrița l-a luat pe Popa în vizor și a început să-l critice. Episodul vrea să „echilibreze” abordările Oanei. Care, până acum, a avut de reproșat lucruri doar vedetelor feminine. Zăvoranca l-a luat acum pe Dorian Popa în colimator. Și face dezvăluiri șocante. Ceea ce prezintă Oana Zăvoranu e un Dorian Popa departe de imaginea pe care și-a construit-o public în ultimii ani.

“E tăticul mocangiștilor! A apărut la un moment dat în 2011, în ceva ce nu mai ține nimeni minte.  L-am văzut într-o provocare când mânca mâncare de cățel. Eu vă spun o chestie pățită de mine. Aveam o filmare și purta niște adidași care costă vreo 1.000 și ceva de euro perechea. La un moment dat, îl vedeam în fiecare zi că schimbă perechile de două-trei ori pe zi. L-am întrebat: ‘Băi, nene, câte perechi ai?’ Și îmi zice el: ‘Am la portbagaj toate perechile’. Mie, personal, mi-a recunoscut că are fake-uri.Aveam probleme la filmare cu el, cum vorbea el, îi spuneam: de ce țipi la 8 dimineața?”, a povestit Oana Zăvoranu, pe canalul său YouTube.

Zăvoranca e nemulțumită. Dorian Popa i-a dat block 

În timp ce toată lumea aștepta cu nerăbdare replica lui Dorian Popa, aceasta lipsește cu desăvârșire. În timp ce Oana posta pe Instagam, Dorian Popa anunța că îi lansează joc lui Cheluțu. Apoi, în această dimineață, influencerul își curăța piscina din curte. Se pare totuși că Dorian a luat atitudine, însă aceasta nu a fost pe placul Oanei. 

Vedeta a mărturisit că se aștepta ca Dorian să „guste” glumele, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Ba chiar i-a dat block pe Instagram. „Ce credeți mă? Așa de „asumate” sunt „vedetele” din țara asta mirifică încât Pârț Popey mi-a dat block pe Insta, ca să fie și el în rând cu gloabele care mi-au făcut și procese. Speram cumva, nu știu de ce, să dea dovadă de mai multă inteligență, cojones și umor…da de unde? Vroiam să trăiesc cu senzația că nu intră în horă cu femeile…dar se pare că nu mai avem bărbați ci doar muieri…”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram. 

Foto: Facebook, Instagram

Recunoașteți vedeta? E incredibil ce puțin s-a schimbat