Zi importantă pentru Anastasia Soare. Ce i-a transmis Kim Kardashian

Zi importantă pentru Anastasia Soare. Ce i-a transmis Kim Kardashian
“Regina sprâncenelor”, Anastasia Soare, a devenit celebră peste ocean datorită talentului ei în stilizarea sprâncenelor. Românca locuiește în Beverly Hills de ani buni și are propria ei linie de make-up și frumusețe.

Anastasia Soare este una dintre cele mai celebre românce, dar și printre cele mai de succes. “Regina Sprâncenelor” este plecată de peste 30 de ani din țară și și-a construit în SUA, acolo unde locuiește, un adevărat imperiu în materie de produse de frumusețe, fiind fondatoarea brand-ului Anastasia Beverly Hills. 

În anul 2019, Anastasia a intrat în topul Forbes al celor mai bogate antreprenoare din SUA, cu o avere estimată la peste 1 miliard de dolari. Pe lista vedetelor care au ajuns pe mâna  româncei se afla celebrități ca familia Kardashian, Jennifer Lopez, Victoria Beckham, Donatella Versace, Oprah și nu numai.

Kim Kardashian, mesaj pe Instagram pentru “Regina Sprâncenelor” 

De ziua Anastasiei, pe 28 decembrie, o serie de celebrități i-au făcut urări publice acesteia, printre ele fiind și Kim Kardashian. Se știe că cele două au o relație apropiată, mai ales că au fost la multe evenimente împreună și sunt foarte bune prietene cu Mario Dedivanovic, make-up artistul personal al lui Kim.

Astfel, Kim Kardashian a pus pe Instagram o poză în care apărea la un eveniment, alături de Anastasia Soare, împreună cu mesajul “La mulți ani reginei Anastasia Soare”. Urarea vine după ce de Crăciun, presa internațională anunța că printre cadourile primite de Kim de Crăciun se află și o delicioasă prăjitură trimisă de româncă. 

La un moment dat, Anastasia mărturisea într-un interviu că i-a fost greu să se acomodeze la început în America, mai ales că nu vorbea engleza. Însă românca a făcut față cu brio provocării, ba mai mult, și-a construit un adevărat imperiu și este acum printre cele mai cunoscute și căutate persoane de la Hollywood. 

O mare actriță de la Hollywood, bucurie de sărbători. În sfârșit a scăpat din arest!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp