Chris Rock și-a găsit fericirea după palma încasată la Oscar

Chris Rock și-a găsit fericirea după palma încasată la Oscar
Numele lui Chris Rock a fost intens vehiculat după scena penibilă de la Oscaruri: el a făcut o glumă proastă, Will Smith s-a simțit dator să apere onoarea soției, și i-a tras o palmă. Între timp, lumea vorbește despre el din alte motive.

În timp ce Jada Pinkett Smith speră ca Will Smith și Chris Rock să se „împace” după palma primită, acesta din urmă și Lake Bell adaugă și mai mult combustibil peste zvonurile de presupusa lor poveste de dragoste. În fotografii exclusive obținute de Page Six, cei doi au fost văzuți plecând de la o întâlnire, după ce au luat cina în „localul celebrităților” Giorgio Baldi din Santa Monica, California, sâmbătă seara.

Comediantul, în vârstă de 57 de ani, a purtat un pulover alb cu pantaloni albi asortați, pe care i-a accesorizat cu pantofi maro și ochelari de soare aviator agățați în cămașă. Bell, în vârstă de 43 de ani, a optat pentru un ansamblu complet negru, cu un top cu decolteu adânc și blugi negri. Vedeta din „Bless This Mess” și-a completat look-ul șic cu tocuri negre și cu părul brunet aranjat în valuri lejere.

Cele două vedete nu au confirmat relația, dar se țin de mână

„Ni s-a spus că cei doi au sosit în jurul orei 20:45 și au luat masa timp de aproape două ore. Potrivit unui martor ocular, Rock și Bell se țineau de mână în timp ce ieșeau din restaurantul italian de lux, dar și-au dat imediat drumul unul altuia când i-au văzut pe fotografi”, scriu jurnaliștii de la Page Six.

Reprezentanții lui Rock și Bell nu au răspuns imediat la solicitările de comentarii făcute de jurnaliști pe această temă. Ieșirea lor de 4 iulie vine la mai puțin de o lună după ce cei doi au fost văzuți împreună la Busch Stadium din St. Louis pentru un meci al echipei Cardinals. Perechea despre care se zvonește că a stat împreună într-o lojă, așa cum se vede în imaginile obținute de TMZ la acea vreme, deși au părut să rămână „low profile” la eveniment.

Chris Rock face glume despre palma primită de la Will Smith

În timp ce Rock poate că păstrează tăcerea în legătură cu viața sa personală, actorul din „Grown Ups” nu a fost timid când a fost vorba de a face glume despre bătaia de joc de la Oscarurile din 2022. „Oamenii se așteaptă ca eu să vorbesc despre prostii. Nu am de gând să vorbesc despre asta chiar acum. Voi ajunge la asta în cele din urmă – pe Netflix”, a spus el la vremea respectivă.

După ce Will Smith l-a pălmuit pe scenă în timpul celei de-a 94-a ediții a Premiilor Academiei din martie, Rock a glumit de atunci că vorbele nu dor la fel de mult ca atunci când ești lovit în față. „Sunt bine, dacă cineva se întreba, a spus Rock în timpul spectacolului său, Ego Death, de la Royal Albert Hall din Marea Britanie, în luna mai. Mi-am recăpătat cea mai mare parte a auzului”.

Chris Rock a precizat că nu va discuta mai departe despre altercația dintre el și Smith, 53 de ani, cel puțin până când își va asigura un special de comedie. Pe de altă parte, actrița Lake Bell și comediantul au stârnit pentru prima dată zvonuri de dragoste când au participat la un meci de baseball luna trecută.

Sursa foto: Page Six