În anii trecuți, mulți oameni călătoreau de Revelion și se bucurau de culturi diferite. Țările din întreaga lume intră în noul an cu obiceiuri și tradiții unice, adesea desfășurate la gongul de la miezul nopții. Pentru a celebra spiritul noului an acasă, am adunat modalități de a vă aduce experiențe internaționale de Revelion, chiar în intimitatea propriului cămin.

În Danemarca se sare de pe scaun 

În Danemarca, oamenii nu lasă pur și simplu să se întâmple noul an, ci sar direct în el. Chiar înainte de miezul nopții, oprește ceea ce faci și urcă-te pe un scaun pentru a executa saltul așa cum ar face un danez.

Dacă uitați să săriți, se spune că veți aduce ghinion pentru anul următor, așa că vă rugăm, nu uitați să săriți.

Spaniolii mănâncă 12 struguri 

Poate că cea mai ușoară tradiție de realizat este să mănânci struguri pentru noroc. Tradiția a început în Spania, dar acum se practică în întreaga lume, în special în America Centrală și de Sud. Trebuie să aveți la îndemână 12 boabe de struguri, cunoscute ca aducătoare de noroc. Când ceasul începe să bată la miezul nopții, savurează câte o boabă cu fiecare gong.

În Costa Rica se plimbă valiza în jurul blocului 

Puneți ambițiile voastre de călătorie în 2021 în univers sărbătorind noul an ca un costarican. (Tradiția este populară în toată America Latină.) La miezul nopții, tradiția este de a lua o valiză și de a alerga în jurul blocului în speranța de a călători în noul an.

„Cu cât alergăm mai departe cu valizele noastre, spune familia mea întotdeauna, cu atât vom călători mai departe în noul an”, scrie reporterul Washington Post, Samantha Schmidt, care a petrecut Revelionul cu familia ei extinsă în Costa Rica în fiecare an de când s-a născut. 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp