7 moduri de a trece mai repede peste o despărțire

7 moduri de a trece mai repede peste o despărțire
Profesoara de yoga Jen Landesberg dezvăluie un proces în 7 pași pentru a face față unei inimi frânte și pentru a te ridica și mai puternic după aceea.

O despărțire poate fi un chin emoțional atât de mare încât poate părea insurmontabil. Cel puțin în primele zile așa este. Și totuși, așa cum ne-a arătat profesoara britanică de yoga Jen Landesberg, nu numai că tragedia poate fi depășită, dar poate fi și un moment de autodescoperire, scrie Vogue.fr.

Secretul constă în câteva ritualuri de wellness pe care să le pui în aplicare cât mai repede după despărțire, pe care le detaliază în cea mai recentă postare a sa de pe Instagram. „Împărtășirea vieții mele personale a fost întotdeauna un pic tabu pentru mine, dar încep să învăț că atunci când ceva este tabu, ar trebui să o faci.

Nu doar pentru că mă scoate din zona mea de confort, ci și pentru că știu că mulți dintre voi aveți inima frântă și vreau să știți că nu sunteți singuri. Și sper să vă pot ajuta împărtășindu-vă propria mea experiență și modul în care m-am vindecat”, spune Jen Landesberg înainte de a face o relatare sinceră a pașilor cheie în reconstrucția ei de după despărțire. O despărțire este pe cât de devastatoare, pe atât de banală, dar este una dintre cele mai importante etape ale unei relații. iatp cei 7 pași pentru a trece mai repede peste o despărțire.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jen Landesberg (@blessedyoga)

1.Yoga, meditație, respirație…

„Nu știu dacă aș mai fi fost în picioare fără să apelez la setul meu de metode care mă ajută să mă reconectez, să mă calmez, să mă eliberez fizic/emoțional și să schimb energia. Vă recomand meditațiile ghidate ale lui Joe Dispenza. De asemenea, ținerea unui jurnal m-a ajutat să nu mai rumeg și să nu mă mai gândesc prea mult, pentru că, odată ce am pus totul pe hârtie, am simțit că totul era rezolvat. M-a făcut să conștientizez ceea ce se întâmplă la suprafață”.

2.Plângi cât de mult îți vine

„Nu trebuie să fii puternic. Plânsul nu este un semn de slăbiciune, ci dimpotrivă. A avea curajul de a fi vulnerabil cu tine însuți și cu ceilalți a fost o lecție neprețuită pentru mine. M-a ajutat să mă conectez cu feminitatea mea și să dărâm acele ziduri înalte și solide pe care le-am construit pentru a mă proteja de-a lungul anilor. Plânsul este un medicament, este o eliberare. Este o modalitate de a da drumul la durerea pe care ai ținut-o în tine”.

3.Călătorește singur

„Călătoria solo pe care am făcut-o prin Mexic și Statele Unite mi-a schimbat viața. Mi-a arătat cât de capabilă sunt să mă descurc singură. M-a învățat că odată ce înveți să te simți bine în pielea ta, în mintea ta… libertatea te așteaptă la capătul drumului. Atunci am devenit cel mai bun prieten al meu”.

4.Petrece timp cu oamenii pe care îi iubești

„Încă o dată, nu aș fi stat în picioare fără familia și prietenii mei care m-au iubit necondiționat și care mi-au fost alături în zilele negre. Să-i las pe alții să mă ajute și să fiu suficient de vulnerabilă pentru a împărtăși în spații sigure a fost și rămâne neprețuit pentru mine”.

5.Citește

„Cele trei cărți care mi-au schimbat jocul au fost: Untamed, de Glennon Doyle, New Earth – Becoming Aware of Your Life Mission, de Eckhart Tolle, You are a goddess: Working with the Sacred Feminine to Awaken, Heal and Transform,  de Sophie Bashford.

6.Învinge-ți temerile care te-au ținut pe loc

„Care este ideea aici? Provoacă-te, depășește-te, ieși din zona ta de confort… Cum ar fi să încerci un sport nou, cum ar fi escalada, de exemplu. Totul este permis, ai mai mult timp pentru tine! Este timpul să te (re)descoperi și să te simți mai puternic”.

7.Reconectează-te cu feminitatea ta

„Să ne facă plăcere să ne pregătim pentru o ieșire în oraș, să facem lucruri care ne fac să ne simțim bine, să ne programăm un tratament cosmetic… Pe scurt, tot ceea ce ne reconectează la feminitatea noastră și ne sporește încrederea în noi înșine, e binevenit”.

Sursa foto: Pixabay