9 noiembrie, Sfânta Ana. Femeile care nu au copii trebuie să citească această rugăciune extrem de puternică

9 noiembrie, Sfânta Ana. Femeile care nu au copii trebuie să citească această rugăciune extrem de puternică
La doar o zi după ce creștinii au cinstit Nașterea Maicii Domnului, este sărbătorită Sfânta Ana, mama Fecioarei. Femeile care nu au fost binecuvântate cu prunci și vor citi această rugăciune, își vor împlini visul.

În ultima perioadă, tot mai multe femei au probleme cu zămislirea de prunci. Citiți această rugăciune foarte puternică, cu multă credință în suflet și minunea se va împlini.

Înainte de a începe rugăciunea, aprindeți o lumânare. Cine va avea credință și va rosti aceste cuvinte cu multă încredere, va fi binecuvântată cu copii frumoși și sănătoși.

„Datorită sfințeniei vieții tale, ai fost aleasă de Dumnezeu să fii vrednică, să fii mama Sfintei Fecioare Maria”

”Într-un moment de durere, Sfântă Ana, mama Sfintei Fecioare Maria, eu vin acum la tine cu speranța că mă vei ajuta și cu inima plină de venerație. Tu ești o făptură preaiubită de credincioși, și mai ales de femei, pentru că, datorită sfințeniei vieții tale, ai fost aleasă de Dumnezeu să fii vrednică, să fii mama Sfintei Fecioare Maria, care este binecuvântată între toate femeile și Născătoare de Dumnezeu.

Sfanta Ana și Maica Domnului, născătoarea de Dumnezeu

„Dobândește-mi de la Dumnezeu harul să pot avea o căsnicie fericită, până la adânci bătrânețe, să am copii și să mă aperi de necazul nerodirii”

Plini de încredere și de venerație pentru minunatele haruri pe care le-ai primit, te rog, o milostivă Sfântă Ana, să binevoiești a mă primi în grupul celor pe care-i ocrotești în mod deosebit. Ia-mă sub puternica ta pază și dobândește-mi de la Dumnezeu harul să pot avea o căsnicie fericită, până la adânci bătrânețe.

Să am copii și să mă aperi de necazul nerodirii. Ajută-mă să mă bucur de acele virtuți cu care tu ai fost înzestrată din plin. Ajută-mă să-mi recunosc greșelile, să le plâng cu amar, să am o iubire înflăcărată  față de Iisus și de Maria și să pot fi de folos semenilor necăjiți din preajma mea.

„Cu ajutorul tău vreau să ajung la cer, unde s-o pot lăuda împreună cu tine, pe Fecioara Maria”

Vreau să pot dărui și eu săracilor așa cum ai făcut tu și blândul Ioachim, soțul tău. Ferește-mă în viață Prea Sfântă Ana de orice primejdie trupească și sufletească și să fii  lângă mine în clipele de boală, de necaz se de primejdie, până la sfârșitul vieții mele. Cu ajutorul tău vreau să ajung la cer, unde s-o pot lăuda împreună cu tine, pe Fecioara Maria, fiica ta. Amin!”

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre