O cunoscută vedetă a trecut de la model internațional la florăreasă. Așa s-a întreținut în pandemie

O cunoscută vedetă a trecut de la model internațional la florăreasă. Așa s-a întreținut în pandemie
În pandemie, celebritățile au fost nevoite să se reorienteze pentru a-și întreține stilul de viață. În lipsa marilor podiumuri internaționale, o vedetă a trecut de la model la florăreasă.

Vedetele autohtone au fost nevoite să se reprofileze pe timp de pandemie, de dragul confortului financiar cu care erau obișnuite. Una dintre acestea este și Catrinel Menghia, care a trecut de la model la florăreasă. Mamă a unei fetițe în vârstă de aproape 2 ani, pe nume Caroline Léon, Catrinel a dat, la 35 de ani, meseria de model internațional pe afacerea de familie. 

model la florăreasă
Catrinel și Massimiliano Di Lodovico

Catrinel se iubește de nouă ani cu producătorul italian de film Massimiliano Di Lodovico, cu care o are pe Caroline Léon. Massimiliano Di Lodovico i-a devenit partener de viață lui Catrinel după ce modelul a divorțat de fostul ei soț, Massimo Brambati, în 2011, după o căsnicie de 6 ani.

Catrinel Menghia a schimbat meseria de model cunoscut. S-a făcut florăreasă 

model la florăreasă

Vedeta a mărturisit că a stat mai mult acasă cu cea mică, însă a lucrat la afacerea familiei. Astfel, a trecut de la model la florăreasă.”E foarte greu rolul de mamă. A fost pandemia asta și am fost acasă tot timpul. Lucrez mai puțin acum, vreau să fiu cât mai mult prezentă în viața ei. Mi-aș dori o vacanță totuși, în curând. Mai ales acum că s-au ridicat restricțiile parțial”, a povestit Catrinel la ”Vorbește lumea” de la Pro TV. 

De asemenea, aceasta a spus că s-a ocupat de afacerea familiei sale, care vinde flori în Roma. Vedeta însă a condus totul din confortul propriului cămin. ”Întotdeaua mi-a plăcut să fiu activă. M-am întrebat ce voi face când nu voi mai face modă. Acum lucrez și în cinematografie, lucrez pentru familia mea care se ocupă de vânzarea florilor. Vindem flori în toată Roma. Sunt întrebată câte flori mi-au adus iubitul de Valentine’s Day și eu spun: un trandafir.  Am 2.500 de specii de trandafiri”, a mai spus Menghia. 

Foto: Facebook

Andreea Bălan s-a dus la Oracol să-și afle viitorul. Incredibil ce i-a spus că-i lipsește!