De Sărbători, oamenii obișnuiesc să își dea întâlnire la mese festive și seri în familie. Se pare că Iulia Albu și-a invitat fostul soț la un eveniment mai puțin festiv…chiar în tribunal. 

Din cauza numeroaselor acuze și injurii aduse de către Mihai Albu la adresa ei, Iulia a decis să îi dea replica direct în tribunal.

Iulia Albu se teme de fostul soț

Iulia Albu se teme să rămână singură în prezența fostului soț, după ce Mihai Albu a declarat la tv: „Dacă aveam un pistol…”. Ea e decisă să-și caute dreptatea în tribunal. Mihai Albu a acuzat-o că nu îi dă fetița, conform programului stabilit de judecători și i-a adus un munte de injurii, fiind numită de către fostul ei soț „perversă” și „mincinoasă”, dar și sugerând că aceasta nu ar fi o mamă bună pentru Mikaela. Mai mult, Iulia ceruse, luna trecută, un ordin de restricție, în urma declarației făcute de Mihai.

„Intenția este ca partenerul ei să îmi ia locul în viața fetiței. Nu de mult, individul mi-a spus că el este tatăl legal al copilului, în fața fetiței. Atunci dacă aveam un pistol… Este foarte greu să răspunzi la așa ceva. Eu îi reproșez că mă vorbește în fața copilului doar de rău. Îi spune că sunt boșorog expirat, așa mi-a spus fetița, care m-a întrebat ce înseamnă și eu a trebuit să îi explic”, a spus Mihai Albu.

De atunci, Iulia Albu se teme să rămână singură în prezența lui. Ca urmare a tuturor scandalurilor, Iulia Albu a decis să-l dea în judecată pe Mihai Albu, căruia îi va cere și daune morale. 

„Nu permit nimănui să șteargă pe jos cu numele meu! Îl dau în judecată pentru toate injuriile aduse și voi cere și daune morale pe măsura prejudiciului de imagine pe care mi l-a adus”, a spus Iulia Albu.

Un divorț cu scandal cât casa

Iulia și Mihai au divorțat în 2012, după un mariaj aparent fericit, de 9 ani. Mihai Albu declara, la PRO TV, la acea vreme: „Fosta soție are o atitudine mai beligerantă, mai conflictuală. Nu doar cu mine, ci cu toată lumea, dar toate se vor hotărî în instanță. Eu cu Iulia comunicăm foarte rar. Nu mai avem ce să ne spunem, vorbim doar despre copil. Lucrurile se văd altfel dintr-o parte. Am fost fericit în căsătoria cu ea, până a apărut găina, cu un an înainte de divorț. Nu vreau să despic firul. Una e imaginea publică: a început să plimbe găina pe toate bulevardele Bucureștiului și alta e… Ceea ce s-a întâmplat. Cu găina e una, dar e vorba de găina în timpul căsniciei. A mers totul foarte bine, de aia am ajuns la divorț. Nu ne mai înțelegeam. Au intervenit discuții. Eu nu am de spus cuvinte rele la adresa mamei copilului meu. Mi se pare foarte interesant ce face, s-a implicat în lumea modei, relația dintre noi nu a mai funcționat. Tatăl meu a fost din zona Alba Iulia și de asta ne cheamă Albu. Acum jocurile de cuvinte au trecut în partea cealaltă. La divorț, numele a fost parte din negociere. Și-a construit întreaga carieră pe numele acesta și mi se pare normal să-l păstreze. Că mă deranjează, e altceva”. 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp