Această adolescentă cu părul vâlvoi creează coafuri fascinante. Arată ca modele croșetate

Această adolescentă cu părul vâlvoi creează coafuri fascinante. Arată ca modele croșetate
Milena Diekmann este o adolescentă în vârstă de 17 ani. Ea a primit o explozie uriașă de inspirație, iar părul, indiferent că este blond sau brunet, roșu sau vopsit unicorn, este minunata pânză pe care creează modele.

O adolescentă creează coafuri fascinante. Coafurile pe care Milena Diekmann le face seamănă cu modele croșetate și tricotate. Frumusețea părului uman poate să strălucească atunci când se află în mâinile agile ale unui stilist înzestrat.

Vă invităm să aruncați o privire asupra modului în care Milena reînvie tunsorile obișnuite făcându-le modele uimitoare. Totul a început cu coafuri mai ușoare și a devenit o adevărată pasiune.

Milena s-a bucurat întotdeauna de părul lung și într-o zi a început să facă împletituri simple. Dar dintr-o dată, ea a rămas fără idei și aceasta a fost împingerea ei pentru a începe să experimenteze stiluri complexe și neobișnuite.

Tehnicile pe care le folosește sunt foarte complicate

Stilurile de împletit pe care Milena iubește să le practice se numesc „împletituri de cascadă foarfece” și „împletituri de țesut de coș”. Numele ne sugerează că, părul nostru se poate transforma într-o compoziție țesută cu multe cusături, care seamănă cu felul în care oamenii fac coșuri din bambus.

 

Milena folosește peruci pentru a-și demonstra abilitățile de împletit și, după ce o coafură este gata, încearcă singură peruca. Visul ei este să devină foarte faimoasă într-o zi și să facă părul vedetelor sau să lucreze ca stilist de nuntă. Vrea să transforme ziua specială a fiecărei fete într-un eveniment fabulos și elegant.

A devenit celebră pe Instagram

Munca și talentul ei nu au trecut neobservate. Această tânără stilistă primește o mulțime de laude și atenție pe Instagram. A fost remarcată de creatori de conținut populari, iar unele persoane celebre și reprezentanți emblematici ai brandurilor de frumusețe au admirat coafurile ei minunate. 

Milena recunoaște că este o muncă grea, care necesită o mulțime de inspirație zilnică, o bună gestionare a timpului, vigoare și multă practică – dar la sfârșitul zilei, merită.

Printre toate coafurile pe care le-a făcut, are unele care au devenit semnăturile ei.

Minunata poveste a Celor 40 de Mucenici