Aceasta este marea dorință a Monicăi Bârlădeanu. Bruneta are planuri mari pentru viitor

Aceasta este marea dorință a Monicăi Bârlădeanu. Bruneta are planuri mari pentru viitor
Frumoasa Monica Bârlădeanu a reușit să spargă gheața și, după patru ani, a plecat în vacanță.

Fotografiile pe care Monica Bârlădeanu le-a postat de la mare au încântat ochii fanilor, fascinați de trupul perfect al vedetei.

Aceasta este marea dorință a Monicăi Bârlădeanu. Bruneta are planuri mari pentru viitor

Monica Bârlădeanu a văzut visul cu ochii și, imediat ce s-au terminat filmările pentru Splash, vedete la apă, a dat o fugă la mare. Vedeta a postat câteva imagini cu ea într-un costum de baie roșu, care au luat mințile domnilor. image „N-am crezut niciodată că o vacanță la sfârșit de august se simte atât de bine. Iulie-început de august am lucrat, iar iunie am fost în pregătiri pentru emisiune. Parcă m-aș fi simțit vinovată să mă duc în vacanță.

Sincer. Acum însă, la sfârșit de vară, simt că e absolut binemeritat și necesar acest time out în care mă bucur de apă, de soare, de mese seara cu prieteni faini, de o natură ce se desfășoară în față noastră absolut minunat și divin. Serios… pentru mine e prima vacanță cu adevărat fabuloasă după foarte mulți ani”, a scris Monica Bîrlădeanu pe Facebook.

Va face un nou film

Într-un interviu pentru Click, frumoasa actriță a mărturisit că este în discuții pentru un nou film, dar marea ei dorință este să joacă într-un serial TV. «Sunt în discuţii pentru un rol într-un lung metraj, făcut după o piesă care mi-a plăcut enorm de mult. Dar revin cu amănunte când se concretizează. Desigur că mi-ar mai plăcea şi un serial tv, mai ales dacă este bine scris şi ar fi un rol interesant.» a spus vedeta.

Invidioasă pe fratele său

Anul trecut, invitată în podcastul lui Damian Drăghici, ea a făcut destăinuiri neștiute de nimeni despre viața ei privată și copilăria petrecută în apartamentul din Iași, afirmând că a fost invidioasă pe fratele său, Petru. „La Iași aveam un apartament de trei camere, am crescut într-o familie de 5, 3 copii și doi părinți, eu fiind cea mijlocie și evident că am fost a doua mămică a lui Petru (n.r. fratele ei mai mic cu 7 ani).

Petru e unul dintre cei mai mișto oameni pe care i-am cunoscut, indiferent că e frati-miu sau nu. Am și fost geloasă pe el. În momentul în care s-a născut, eu eram cumva mascota familiei. Noi avem o familie tare numeroasă, a făcut maică-mea un recensământ și cred că suntem vreo 94-96 de oameni. Avem mulți preoți în familie. Așa, eu eram cea mai mică din familie și, dintr-o dată, toată lumea trecea prin fața mea și se ducea la pruncul Petru”, își amintește Monica Bârlădeanu.

Sursă foto: facebook