Actrița Marinela Chelaru a fentat moartea, dar s-a împiedicat în pandemie. Acum vinde tablouri ca să trăiască

Actrița Marinela Chelaru a fentat moartea, dar s-a împiedicat în pandemie. Acum vinde tablouri ca să trăiască
Marinela Chelaru a devenit foarte cunoscută  alături de grupul umoristic ”Vouă”. ”De 7 ani nu mă mai vrea nimeni. Nu știu de ce”, a spus actrița de comedie.

Artiștii sunt printre cei mai afectați de pandemie. Nu mai au spectacole, teatrele sunt închise, iar dragii de ei suferă că nu se mai întâlnesc cu publicul. ”De 7 ani nu mă mai vrea nimeni. Nu știu de ce”, a spus actrița de comedie Marinela Chelaru.

Marinela Chelaru a fentat moartea

Marinela Chelaru a devenit foarte cunoscută  alături de grupul umoristic ”Vouă”, cel mai longeviv din țară. Ea era blonda cu gura mare din show-urile grupului care ne-a făcut să râdem cu gura până la urechi. Umor de calitate, pe subiecte de actualitate.

De câţiva ani trăieşte din vânzarea tablourilor pe care le pictează. Însă, oamenii nu au uitat-o și o recunosc chiar și acum, când poartă mască. Viaţa nu a fost blândă cu simpatica actriţă.

Actriţa de comedie a fentat moartea, în aprilie 2018, când a suferit un infarct. “Inimioara mea a luat-o razna în somn. Nu mai puteam să dorm, să respir, nici măcar să mai stau în picioare. Nu știu de ce, nu m-am supărat cu nimic. Medicii mi-au spus că trebuie să mă operez și m-am speriat rău.

Aveam numai filme horror în cap. Când mi s-a spus că există riscuri mari să mor pe masa de operație, mi-am luat la revedere de la familie și prieteni. Credeam că nu mai scap. Operația a durat șase ore și jumătate și le mulțumesc din suflet medicilor, m-am născut a doua oară”, a povestit Marilena Chelaru, la puțin timp după operație.

Însă medicii care au salvat-o, după o operație care a durat 6 ore, i-au spus de la obraz că trebuie să slăbească. Apropiații au spus că actrița ia un pumn de medicamente.

De câţiva ani, Marinela Chelaru trăieşte din vânzarea tablourilor pe care le pictează

Marinela Chelaru, șir de necazuri

În 2004, ambii părinţi au murit, unul după altul. Tatăl ei s-a stins din viaţă în urma unui accident rutier, iar la scurtă vreme  a murit şi mama. ”O vedeam  pe mama în fiecare dimineaţă cu ochii roşii.

După 40 de zile de la decesul tatălui meu s-a prăpădit. Nu mai putea vorbi bine. A făcut un accident cerebral foarte puternic. Mi-a zis: «O să mă duc lângă tatăl tău să mă odihnesc»”, a povestit Marinela Chelaru.

În acel an, din cauza supărării, actrița a trecut printr-o operaţie: ”M-am operat la glanda tiroidă. A fost un an de coşmar, mă părăsiseră şi ai mei. Noroc că m-a îngrijit mama-soacră, o bomboană de femeie, căci fără ea nu ştiu ce făceam”, a mărturisit actrița.

Actriţa a încetat colaborarea cu Adrian Fetecău, liderul grupului Vouă, în urmă cu mai mulţi ani, din cauza problemelor de sănătate.

A fost o mare surpriză pentru jurații de la Chefi la cuțite și pentru telespectatorii acestui show culinar. Unul dintre concurenți era Marinela Chelaru

Marinela Chelaru, la Chefi la cuțite

A fost o mare surpriză pentru jurații de la Chefi la cuțite și pentru telespectatorii acestui show culinar. Unul dintre concurenți era Marinela Chelaru. Este greu de recunoscut: are acum 61 de ani, parcă ”s-a împuținat” la trup. Însă, când a început să vorbescă și să râdă a acaparat platoul de filmare.

Stând de vorbă cu Gina Pistol, actrița a povestit cât de mult îi lipsește scena. „Scena îmi lipsește. Asta e. Nu m-am resemnat, dar asta e viața. Nu știu. Am jucat la teatru, am jucat în filme. Dar o să treacă și nebunia asta, românul e înțelept, trecem și ne adaptăm și la asta (n.r. pandemie). M-am bucurat că oamenii mă recunosc cu tot cu mască, înseamnă că nu au uitat de mine și eu cu asta mă hrănesc”, a mărturisit Marinela Chelaru.

Cu șorț roșu, actrița a vrut să îi dea gata pe chefi. A ales să pregătească o plăcintă cu praz și cu pui și o plăcintă cu coacăze.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost mai mult decât surprinși să descopere bogăția din farfurii. Apoi, ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția Marinela Chelaru.

Actrița a fost mai mult decât încântată să își vadă idolii și nu a ratat ocazia să-i „certe” pe Sorin Bontea și pe Florin Dumitrescu pentru faptul că nu au avut grijă să îl căsătorească pe colegul lor, Cătălin Scărlătescu. Bineînțeles, Marinela Chelaru a obținut cuțitul de argint, oferit tuturor invitaților speciali.


Rodica Mandache, Doruleț al românilor. Actrița a fost sărbătorită pe Internet

Florin Zamfirescu vrea să trăiască 100 de ani. Are noroc că soția este medic