Adevăratul motiv pentru care Ema Uta i-a spus „Pa” lui Bodi. Iulia Sălăgean nu s-a putut abține să nu se laude – Exclusiv

Adevăratul motiv pentru care Ema Uta i-a spus „Pa” lui Bodi. Iulia Sălăgean nu s-a putut abține să nu se laude – Exclusiv
Marea despărțire mondenă a momentului s-a consumat luni, între Alex Bodi și Ema Uta. În timp ce se întorcea din „turneul” făcut la Timișoara, Bodi a tras pe dreapta și a înregistrat un speech de peste 10 minute în care explică de ce s-a separat de „regina machiajului”.

Așa cum explică în clip, nicio iubită și nimeni nu poate sta între el și fiicele sale, sau între el și mamele fiicelor sale pe care, după ani de relații încheiate, continuă să le ajute financiar și cu care are relații de bună prietenie. Prietenia cu Iulia Sălăgean, de la care a pornit totul, merge până acolo încât, de drag, după ce nu a mai văzut-o de mult timp, a plesnit-o de drag, peste fund, în mall. Gest surprins de binevoitori și făcut public. Gest care a scos-o din minți pe Ema Uta.

Care a reacționat inclusiv public, aruncând vorbe grele la adresa fostei neveste a lui Alex Bodi. Între timp, Ema a devenit ea însăși „fostă”, după ce diferendele pornite de la mama celei de-a doua fiice a lui Alex Bodi au explodat. Ema și Iulia și-au dat replici virulente pe rețelele sociale, și chiar în presă.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bodi Alex (@officialbodialex)

Marți seară, Alex Bodi a pus punctul pe „i” și a transmis că nimeni nu se poate interpune în relația lui cu mama copilului său. Și a mai spus că o va sprijini toată viața, așa i se pare firesc. Iar peste toate, nu a exclus, în discursul său, că ar putea forma, cine știe, vreodată, din nou un cuplu.

Iulia Sălăgean se laudă cum conduce Lamborghini

Se pare că ajutorul și sprijinul pe care Iulia Sălăgean îl primește de la fostul ei soț e unul mai special. Iar asta a înfuriat-o cu adevărat pe Ema Uta, nu restul. Dar e vorba de ceva ce, dacă ar fi afirmat, o punea pe ea într-o lumină defavorabilă.

Iulia Sălăgean însă a ținut să savureze public victoria, după ce fostul ei soț, Alex Bodi a făcut publică despărțirea de frumoasa lui blondină, și după ce bărbatul a explicat punctual de ce a ajuns în acest punct.

Iulia Sălăgean s-a filmat în timp ce conducea  mașina Lamborghini a lui Alex Bodi, având grijă să își etaleze și ceasul Rolex de la încheietura mâinii. În toată istoria relației dintre Ema și milionar, niciodată acesta nu a lăsat-o pe make-up artistă să îi conducă bolizii.

Mesajul Iuliei Sălăgean după ce Alex Bodi a anunțat despărțirea de Ema Uta

Aseară, Iulia Sălăgean a lăsat și un mesaj lung, scris, pentru urmăritorii ei. Acesta a venit imediat după ce fostul ei soț a anunțat despărțirea de cea care îi era iubită.

„Va salut pe toți cu respect, indiferent în ce constau intențiile voastre pe profilul meu de IG. Poate încă nu v-ați dat seama sau unii nu vor să accepte cum sunt eu cu adevărat că om. Nu am simțit niciodatà să demonstrez ceva cuiva, nu am de ce să demonstrez cuiva ceva. În lume există întodeauna un singur adevăr și o singură realitate, restul sunt doar perspective. Fiecare vede din unghiul lui. Nu datorez explicații despre viață mea, nimănui.

Nu mă interesează răutățile, nu mă ating încercarile oamenilor de a mă denigra, nu fac lucruri în secret. Fiecare om face exact ceea ce sinte să facă și ceea ce vrea să facă. Nu mă deranjeazà pozele cu mine de acum 15, 12 și 9 ani. (Ba chiar una dintre poze mi-a amintit de faptul că și acum 9 ani făceam un smokey eye și un eyeliner perfect ).

Acestea find spuse, rog oamenii care îmi scriu mereu despre fel și fel de nouățti sau articole care apar , să nu îmi mai scrie pentru că nu sunt omul care se lasă influențat de exterior. Mulțumesc oamenilor care au gânduri bune pentru mine! Vă doresc o seară frumoasă tuturor. A mea va asigur, fără nici o exagerare, că este!”, a postat Iulia Sălăgean.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre