Adevărul șocant despre destrămarea trupei O-Zone, singura care a rupt topurile internaționale. Arsenie spune tot

Adevărul șocant despre destrămarea trupei O-Zone, singura care a rupt topurile internaționale. Arsenie spune tot
Arsenie Todiraș, fostul component al trupei moldovenești O-Zone, aflată în topuri la începutul anilor 2000, spune că formația s-a destrămat mai ales din cauză că erau prea tineri și prea orgolioși. Dar...

Orgoliile, lipsa de diplomație și multe vorbe aruncate în vânt au dus la distrugerea unei trupe care a atins Gloria în muzică începând cu anul 1999. Până în 2005, când O-Zone a dispărut din peisajul artistic, Arsenie, Dan Bălan și Radu Sîrbu au cunoscut un succes imens!

Invitat în podcastul lui Adrian Artene, ce va fi difuzat sâmbătă, 11 iunie, începând cu ora 19.00, Arsenie a vorbit despre începuturile trupei O-Zone, despre prima întâlnire cu Dan Bălan, dar și despre familia sa și ce ar trebui să se întâmple pentru a se reuni trupa O-Zone.

„Trebuia să fiu mai flexibil”

În fragmentul care a fost dat publicității pe canalul YouTube, Arsenie a vorbește deschis despre relația sa cu liderul formației, Dan Bălan, despre care presa a spus în repetate rânduri că ar fi fost tensionată.

„El (Dan Bălan, n. red.) nu încerca să fie liderul trupei, era fondatorul trupei. Era ideea lui, era muzica lui. Bine, mai compuneam și noi câte ceva acolo, dar oricum, el era generatorul de idei. În schimb, poate el nu știa cum să ne abordeze pe noi, poate putea să fie și el mai diplomat un pic, iar noi să fim mai ascultători un pic, să mai lăsăm de la noi, dar eram prea tineri. Mai ales eu, eu vorbesc de mine, Radu să vorbească despre el singur, dar eu eram mai cu caracter, mai pentru dreptate întotdeauna și când mi se părea că am dreptate, o spuneam. Nu era cineva care să îmi spună să mai las de la mine, să fiu mai flexibil”, a spus fostul membru al trupei.

Dan Bălan era zgârcit?

Despre afirmația făcută în cadrul unei emisiuni tv, cum că Dan Bălan ar fi fost zgârcit, Arsenie spune că a zis acest lucru pentru că, altfel, ar fi fost nevoit să mănânce sos iute.

„Era vorba și despre bani, de ce nu? Când am zis că Dan era zgârcit, trebuia să spun ceva, pentru că altfel mă puneau să mănânc iute dacă nu ziceam. Nu era zgârcit… poate un pic. Ce înseamnă zgârcit? Poate se gândea de ce ar trebui să dea mai mult dacă poate să dea mai puțin…”, a mai spus Arsenie.

După destrămarea trupei, băieții au mai ținut legătura sporadic. Arsenie spune că mai mult cu Radu a păstrat o relație de amiciție, însă au fost ani în care nu prea au mai vorbit, fiecare mergând pe drumul lui.

Din 2005, cântărețul din Republica Moldova evoluează în cariera solo sub numele scenic „Arsenium”.