Alex Bodi și Ema Uta au decis să celebreze noua împăcare într-un loc extrem de scump. Doar cei mai bogați ajung acolo

Alex Bodi și Ema Uta au decis să celebreze noua împăcare într-un loc extrem de scump. Doar cei mai bogați ajung acolo
Nimeni nu mai știe numărul despărțirilor și împăcărilor dintre Alex Bodi și Ema Uta. Dar se pare că cei doi nu pot trăi unul fără celălalt, așa că mereu își mai dau câte o șansă. Acum au făcut-o din nou.

Crăciunul i-a găsit despărțiți, dar odată cu trecerea în noul an, Alex Bodi și Ema Uta au revenit la gânduri mai bune. O dovadă clară că cei doi, deși uneori sunt mai rău ca șoarecele și pisica, nici departe unul de celălalt nu pot să stea. Așa sunt relațiile afaceristului, ba calde, ba reci și tot așa a fost și când a avut-o lângă el pe Bianca Drăgușanu, dar și pe focoasa roșcată Daria Radionova.

Vacanță de vis în Alpii Francezi

Acum, Alex Uta se joacă cu Ema Uta, iar ei se pare că îi place foarte mult. După ce s-au împăcat din nou, cei doi îndrăgostiți au plecat să se relaxeze într-o vacanță la munte. Evident, nu în România, ci într-un loc de o frumusețe aparte. E vorba de Alpi unde, potrivit siteurilor hotelurilor, cazarea ajunge chiar și la 1000 de euro pe noapte.

Ema și Alex au ales ca loc de cazare Courchevel, un resort de lux aflat la 190 de kilometri de aeroportul din Geneva, pentru care optează doar cei cu mulți bani în buzunar.

S-au distrat cât au putut pe pârtia de ski

Atât Bodi cât și Ema Uta au postat imagini pe conturile de socializare, ca să le dea peste nas cârcotașilor, ce-și vor roade unghiile văzând că cei doi sunt tot împreună. Ema le-a arătat fanilor cât de bine se simte într-un senzațional club din stațiunea franceză.

La rândul său, Bodi a postat o fotografie în care cei doi apar fumând dintr-o narghilea, având zâmbetul la purtător. Se pare că ultima ceartă le-a priit celor doi care par mai îndrăgostiți ca niciodată unul de celălalt. Să ne mai întrebăm oare până când va ține minunea?

Recomandarile noastre