Pepe și-a dus copiii într-o vacanță de vis. Fiicele lui sunt topite după Junior – Imagini cu mare impact emoțional

Pepe și-a dus copiii într-o vacanță de vis. Fiicele lui sunt topite după Junior – Imagini cu mare impact emoțional
De când a divorțat și și mai vizibil cât de implicat este Pepe în viața copiilor săi. Iar venirea pe lume a băiatului cu Yasmine nu a făcut decât să sudeze și mai tare familia.

Pepe este cel mai fericit bărbat din lume, tată de trei copii și cu „femeia vieții” sale alături. El e fericit că a reîntâlnit-o pe Yasmine, cea care i-a devenit soție și care l-a făcut tată de băiat. Yasmine are o relație superbă cu fiicele lui Pepe. Cele trei s-au împrietenit de la început, au fost în vacanțe împreună și continuă să o facă și acum. Fiicele lui Pepe, Maria și Alexandra sunt absolut topite după frățiorul lor cel mic. Ori de câte ori au ocazia îl drăgălesc pe Junior și se joacă cu el. Iar acum, în ultimele zile ale vacanței de iarnă, se bucură să petreacă momente frumoase împreună, la munte.

Fetele au fost duse în vacanță de către Pepe, care a plecat în Poiana Brașov cu soția și cu toți cei trei copii. Distracția este maximă, după cum a împărtășit Pepe cu fanii săi. El și-a filmat familia sa numeroasă și a distribuit imagini la care a atașat ca fundal sonor ultima sa melodie, un succes înainte de sărbători, „Familia mea”. În timp ce fetele și Yasmine se dau în leagăn, micul Junior zâmbește cuminte în cărucior, bucuros de aerul curat de munte.

Fiul lui Pepe, îndrăgostit total de melodia lansată de artist, „Familia mea”

În alte imagini, fetițele își îmbrățișează afectuos frățiorul și arată topite de dragul lui și emoționate de puiul de om tot numai un zâmbet.

Micuțul este absolut îndrăgostit de melodia pe care a lansat-o celebrul său tată. Copilul de câteva luni nu se mai satură să o asculte. Practic, de cânt celebrul său tată a lansat piesa, cea mai mare distracție a lui Junior e să stea în brațele artistului și acesta să îi pună, pe laptop, să asculte melodia. „Golanul acesta mic vrea piesa nouă pe repeat… non stop !!! 😆 Eu zic să ne conformăm cu toţii!!! Să nu supărăm puştiul!!!”, a dezvăluit Pepe într-o postare adorabilă pe care a distribuit-o pe contul său de Instagram.

Sursa foto / video: Instagram

Recomandarile noastre