Bucurie mare pentru fiicele lui Pepe. Tati știe cum să profite de ultimele zile de vacanță – Exclusiv

Bucurie mare pentru fiicele lui Pepe. Tati știe cum să profite de ultimele zile de vacanță – Exclusiv
Fosta soție a lui Pepe și-a sărbătorit în Turcia soțul, care a împlinit, zilele trecute, o frumoasă vârstă. Ei au plecat la Bodrum în vacanță. Tată atent, Pepe și-a luat fetițele și, în weekend, a plecat și el, tot în Turcia.

Pepe este un artist foarte îndrăgit, care nu mai are nevoie de nicio prezentare, și, dincolo de asta, e un tătic foarte implicat. Chiar dacă părinții au divorțat, fiicele lui au parte de mari bucurii și distracții, fiind frumos integrate în noua relație a tatălui. Încă de la începutul relație cu actuala sa nouă soție, Pepe le-a dus cu ei în vacanțe pe fiicele sale și la fel face și acum.

Pepe și fetele lui, unde o include și pe noua doamnă Pascu, Yasmine, au luat avionul și au plecat în vacanță în Antalya. Alături de ei sunt și niște fini, ceea ce înseamnă încă niște copii alături, de distracție și mai mare.

Artistul și-a filmat fiicele cât de bucuroase au fost la plecarea în vacanță. Odată ajunse în Turcia, fetițele se bucură de tot ce e mai frumos pentru ele. Luni, mândrul tătic a distribuit imagini cu fetele exersând vâslitul, cu mul curaj, pe o barcă pneumatică.

Fiicele lui Pepe sunt în al nouălea cer în vacanță

Micuțele, la rândul lor, sunt extrem de încântate de vacanța în Turcia pe care o fac cu tatăl lor și cu noua sa soție. Ele au distribuit, pe rețelele sociale, imagini preluate de la tatăl lor în care se vede cât de fericite sunt de distracțiile acvatice de care au parte. Pentru că vacanța aceasta e ultima înainte să înceapă școala, Pepe a ales special pentru fiicele sale, un resort de lux dedicat copiilor, plin de distracții care să le umple ziua.

Pepe și Raluca Pastramă au fost căsătoriți timp de opt ani și au împreună două fiice. În prezent, Maria are 9 ani, iar mezina familiei, Rosa Alexandra are 6. Cu noua sa soție, Yasmine, Pepe mai are, din vara aceasta, încă un copil. Băiețelul, Junior, a venit pe lume în luna iunie, cu numai câteva zile înainte ca și fosta soție a lui Pepe, Raluca, să dea naștere unei fiice, Mariam, cu cel de-al doilea soț al ei, Ibrahim.

Sursa foto / video: Instagram