După șapte ani, divorțul dintre Antonia și fostul soț, Vicenzo Castellano s-a încheiat. Cântăreața în vârstă de 31 de ani este liberă și poate trece la următorul pas în viață: căsătoria cu Alex Velea, cu care are o relație de câțiva ani și doi băieți.

Ex-soțul Antoniei s-a ales cu dosar penal

A vrut să fie veselie, în pandemie! O dată în an este ziua lui. Vicenzo a venit să petreacă cu vărul său, fiul patronului de la Bamboo, în acest club. S-a lăsat însă cu dosar penal și amenzi de 10.000 de euro (52.000 de lei).

Au crezut că sunt feriți de ochii lumii și au organizat o petrecere de neuitat. Doar că vecinii au sunat la 112 din cauza zgomotului prea mare. În miez de noapte au apărut polițiștii și au făcut ordine.

S-a lăsat cu dosar penal după petrecerea organizată în noaptea de luni spre marți (23/24 noiembrie), la care au participat cel puțin 19 persoane. De asemenea, s-au dat și amenzi consistente. Evenimentul a fost organizat pentru nepotul lui Joshua Castellano, de ziua lui.

Vincenzo Castellano, fiul lui Ciro,  fratele lui Joshua, a fost organizator al evenimentului de la salonul Bamboo Fashion Events, scrie cancan.ro, și din această cauză el este cel pe numele căruia s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”zadarnicirea combaterii bolilor”. El va fi anchetat în stare de libertate. Petrecerea a avut loc în Sectorul 2 al Capitalei, la celebrul salon Bamboo, patronat de unchiul său.

„La data de 24 noiembrie a.c., în jurul orei 00:00, politiști ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secțiile 6 și 7 Politie, au depistat în urma unei sesizări prin 112 la o adresă din Bucuresti, sectorul 2, unde funcționează un salon de evenimente, un bărbat care își organiza ziua onomastică la care participau aproximativ 19 de persoane.

Față de participantii la eveniment a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amenzi în valoare totală de 52.000 de lei, iar pe numele organizatorului evenimentului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Zadarnicirea combaterii bolilor”, a comunicat Poliția Română.

Antonia l-a părăsit pe Vincezo Castellano după doi ani

Antonia Clara Iacobescu, adică frumoasa Antonia, avea 21 de ani când s-a căsătorit cu Vincenzo Castellano (33 de ani), în 2009. I-a dăruit o fiică minunată, Maya Rosaria (10 ani).  După alți doi ani, cuplul a ajuns la concluzia că trebuie să divorțeze. Doar că legislația din Italia este diferită de a noastră, iar procesul a durat 7 ani. Între timp, Antonia s-a lansat cu succes în muzica de la noi și are doi copii adorabili cu Alex Velea.


”Ați fost un escroc în politică?” Iată pe cine mai iscodește astăzi Denise Rifai!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp