Alex Velea poate să se bucure. Ex-soțul Antoniei s-a ales cu dosar penal

Alex Velea poate să se bucure. Ex-soțul Antoniei s-a ales cu dosar penal
Alex Velea poate să se bucure în liniște de familia lui minunată. Frumoasa lui iubită, Antonia, a reușit să divorțeze după 7 ani de Vicenzo Castellano. Ex-soțul Antoniei s-a ales acum și cu dosar penal.

După șapte ani, divorțul dintre Antonia și fostul soț, Vicenzo Castellano s-a încheiat. Cântăreața în vârstă de 31 de ani este liberă și poate trece la următorul pas în viață: căsătoria cu Alex Velea, cu care are o relație de câțiva ani și doi băieți.

Ex-soțul Antoniei s-a ales cu dosar penal

A vrut să fie veselie, în pandemie! O dată în an este ziua lui. Vicenzo a venit să petreacă cu vărul său, fiul patronului de la Bamboo, în acest club. S-a lăsat însă cu dosar penal și amenzi de 10.000 de euro (52.000 de lei).

Au crezut că sunt feriți de ochii lumii și au organizat o petrecere de neuitat. Doar că vecinii au sunat la 112 din cauza zgomotului prea mare. În miez de noapte au apărut polițiștii și au făcut ordine.

S-a lăsat cu dosar penal după petrecerea organizată în noaptea de luni spre marți (23/24 noiembrie), la care au participat cel puțin 19 persoane. De asemenea, s-au dat și amenzi consistente. Evenimentul a fost organizat pentru nepotul lui Joshua Castellano, de ziua lui.

Vincenzo Castellano, fiul lui Ciro,  fratele lui Joshua, a fost organizator al evenimentului de la salonul Bamboo Fashion Events, scrie cancan.ro, și din această cauză el este cel pe numele căruia s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”zadarnicirea combaterii bolilor”. El va fi anchetat în stare de libertate. Petrecerea a avut loc în Sectorul 2 al Capitalei, la celebrul salon Bamboo, patronat de unchiul său.

„La data de 24 noiembrie a.c., în jurul orei 00:00, politiști ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secțiile 6 și 7 Politie, au depistat în urma unei sesizări prin 112 la o adresă din Bucuresti, sectorul 2, unde funcționează un salon de evenimente, un bărbat care își organiza ziua onomastică la care participau aproximativ 19 de persoane.

Față de participantii la eveniment a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amenzi în valoare totală de 52.000 de lei, iar pe numele organizatorului evenimentului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Zadarnicirea combaterii bolilor”, a comunicat Poliția Română.

Antonia l-a părăsit pe Vincezo Castellano după doi ani

Antonia Clara Iacobescu, adică frumoasa Antonia, avea 21 de ani când s-a căsătorit cu Vincenzo Castellano (33 de ani), în 2009. I-a dăruit o fiică minunată, Maya Rosaria (10 ani).  După alți doi ani, cuplul a ajuns la concluzia că trebuie să divorțeze. Doar că legislația din Italia este diferită de a noastră, iar procesul a durat 7 ani. Între timp, Antonia s-a lansat cu succes în muzica de la noi și are doi copii adorabili cu Alex Velea.


”Ați fost un escroc în politică?” Iată pe cine mai iscodește astăzi Denise Rifai!