Alexandra Stan, hotărâtă să lupte cu boala de care suferă: „Eu nu fac cancer!” 

Alexandra Stan, hotărâtă să lupte cu boala de care suferă: „Eu nu fac cancer!” 
Alexandra Stan a descoperit recent că suferă de o boală autoimună. Cântăreața a povestit mai multe aspecte neplăcute din viața sa în cadrul podcastului lui Mihai Morar, Fain și Simplu.

Alexandra Stan a spus că suferă de Tiroidită Hashimoto, o afecțiune în care sistemul imunitar atacă tiroida. Susține că imediat după ce a stat de vorbă cu medicul, a făcut schimbări radicale în viața ei: a eliminat tot ce era negative și toxic.

„Eu nu fac cancer!”

„Doctorul mi-a spus că depunerile pe care le aveam eu de calcitonină, care este un hormon, sunt foarte rare, că de obicei apar doar în cazul unui cancer. Am zis: „Ok, bun, eu nu fac cancer! În momentul ăsta tai tot ce e negativ și toxic în viața mea!”’, a povestit Alexandra Stan.

A divorțat după 3 luni de mariaj

Și nu este singurul aspect negativ din viața artistei! Alexandra a mai povestit că, înainte de a afla despre boală, a mai trecut printr-o perioadă dificilă. A divorțat de soțul său, după doar trei luni de la căsătorie. Motivul despărțirii atât de rapide a fost faptul că se certau foarte des.

„Momentul în care mi-am dat seama că nu e ok cu el, asta era înainte să aflu de boală, a fost când ne-am întors de la Mănăstirea Nechit. (…) Când am ieșit pe ușa mănăstirii el a început să facă niște crize foarte nasoale. (…) Nu știu exact de ce avea nevoie. Avea și el niște probleme”, a completat Alexandra Stan.

“M-am înbolnăvit de glandă pentru că nu am mâncat”

Perioada cât a participat la Survivor, în 2021, a fost foarte dificilă pentru Alexandra Stan și se pare că acesta a fost momentul în care i s-a declanșat boala. Din cauza faptului că nu mânca foarte mult și era stresată, vedeta s-a ales cu probleme de sănătate.

„Aveam probleme cu glanda. Eu m-am îmbolnăvit de glandă, pentru că nu am mâncat și din cauza stresului. Am Tiroidită Hashimoto, este o boală autoimună, creierul meu produce anticorpi care distrug hormonii pe care îi produce glanda. Asta se întâmplă dacă ești stresat sau îți scade imunitatea. Fiecare organ din corpul nostru și fiecare boală are un fundament, sunt psihosomatice, se somatizează în funcție de problemele emoționale, de traumele pe care le-ai avut. Aici (n.r. în zona tiroidei) este chackra comunicării, vorbirii”, a mai declarant Alexandra Stan în podcastul lui Mihai Morar, potrivit viva.ro.