Alexandru Arșinel a fost internat la un spital privat. Ce se va întâmpla cu marele actor

Alexandru Arșinel a fost internat la un spital privat. Ce se va întâmpla cu marele actor
Fostul director al Teatrului de Revistă Constantin Tănase nu va mai fi internat la azil, dar într-un spital privat.

Fanii lui Alexandru Arșinel așteaptă cu sufletul la gură să afle vești bune despre artist dar, din nefericire, situația nu s-a schimbat prea mult.

Alexandru Arșinel a fost internat la un spital privat. Ce se va întâmpla cu marele actor

Momentele petrecute în azilul de bătrâni i-au adus doar probleme lui Alexandru Arșinel. Cu ceva timp în urmă el a ajuns la Spitalul Fundeni cu mari probleme, iar acum, potrivit informațiilor oferite de Cancan, va fi dus la un spital privat. Familia este convinsă că doar acolo are șanse să fie tratat așa cum trebuie și, cu ajutorul lui Dumnezeu, să poată să se ridice din pat.

El a ajuns la Fundeni cu o infecție foarte puternică, iar medicii i-au aplicat o terapie antibiotică amplă. A scăpat de cea mai mare cumpănă, dar medicii spun că nici acum pericolul nu a trecut.

“A fost găsit căzut și nu părea a mai fi în toate facultățile mintale. Era piele și os și plin de vânătăi. Este grav, abia vorbește și are multe probleme fizice. În plus, starea lui se înrăutățește în ciuda tratamentelor”, au spus sursele cu ceva timp în urmă.

Copiilor le-a fost rușine să-l ducă din nou la azilul de bătrâni

Cu ceva timp în urmă, sursele declarau pentru Ego că cei doi băieți ai artistului nu-l vor mai duce la azilul de bătrâni, știind că acolo nu a fost tratat așa cum ar fi meritat. ”Copiii lui nu-l vor mai duce, după externare, la acel cămin de bătrâni din Snagov, unde a stat aproape o lună.

Ei l-au dus pentru un tratament la picioare, avea escare, și acolo beneficia de confort și de tratament. Însă, s-a interpretat un pic altfel, că l-ar fi mutat acolo definitiv, și le-a fost cam rușine să-l mai lase un timp acolo. După ce va fi externat, probabil că va fi adus acasă. Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel este delicată, fiind în continuare internat și aflându-se sub supraveghere medicală”, au spus sursele.