Angelina Jolie se întoarce în casa fostului soț. De data asta cu un copil

Angelina Jolie se întoarce în casa fostului soț. De data asta cu un copil
Se pare că vedeta are intenții serioase cu fost soț. E pe „trend”. Și Jennifer Lopez s-a întors la o dragoste veche, iar imaginile de luni sunt elocvente. Pe fondul bătăliei de custodie cu fostul soț, Brad Pitt, actrița face vizite interesante. Zilele trecute și-a vizitat primul soț, ducând în mână o sticlă de vin scump. Apoi a revenit.

Angelina Jolie se întoarce în casa fostului soț, de data asta cu un copil. Și, conform Daily Mail, a petrecut destul de mult timp acasă la Johnny Lee Miller, în vârstă de 48 de ani.

Câștigătoarea Oscarului, în vârstă de 46 de ani, a fost fotografiată îndreptându-se spre clădirea de apartamente în care locuiește Miller, în Brooklyn pentru a doua oară săptămâna aceasta. Era însoțită de fiul ei, Pax Thien Jolie-Pitt, în vârstă de 17 ani.

În weekend, Angelina, care tocmai și-a sărbătorit ziua de naștere, s-a întâlnit cu fostul ei soț, Johnny Lee pentru a lua cina, scrie Daily Mail. Atunci a mers la întâlnire singură.

Angelina Jolie se întoarce în casa fostului soț

Pentru a doua întâlnire cu Johnny Lee, Angelina Jolie a avut o apariție de star de cinema, purtând o rochie cu mâneci lungi din mătase neagră.  Alături de ea era fiul Pax, însoțiți de garda lor de corp. Ei au petrecut aproximativ o ora în clădirea din cartierul Dumbo, în care locuiește Johnny Lee Miller.

În continuare Angelina Jolie se luptă cu ultimul soț, Brad Pitt, pentru custodia celor șase copii ai lor. Lucrurile par a fi mult mai așezate între Jolie și celălalt fost soț al ei – Johnny Lee Miller. Vineri, actrița a fost văzută ieșind din apartamentul acestuia, după o cină intimă. Jolie a fost văzută sosind la apartament singură și fără securitate vineri seara, cu o sticlă scumpă de vin Peter Michael și o geantă Louis Vuitton.

Vedeta a petrecut aproximativ trei ore înăuntru – unde se pare că perechea s-ar fi bucurat de o cină romantică- și apoi a fost văzută plecând la 22:30. Deși Angelina locuiește în Los Angeles, ea a fost în New York pentru o excursie de ziua de naștere, unde i-a avut alături pe  toți cei șase copii ai ei.

„Mi-am dorit foarte mult să fiu soția lui”

Cei doi s-au căsătorit în 1996, după ce s-au întâlnit pe platoul filmului „Hackers” cu un an înainte. Dar s-au separat la scurt timp și au divorțat oficial în 1999. Perechea s-a despărțit în 1997, din cauza programelor lor haotice si foarte aglomerate. Divorțul a devenit oficial în 1999, dar au rămas în continuare prieteni. Ea își exprimase regretul că nu a  reușit sa facă un mariaj funcțional. „Jonny și cu mine nu ne-am luptat niciodată și nici nu ne-am rănit. Mi-am dorit foarte mult să fiu soția lui”, i-ar fi spus ea lui Calgary Sun într-un interviu.

După separarea de Angelina, actorul s-a căsătorit mai târziu cu starul din „Law & Order”, Michele Hicks, dar s-au despărțit după un deceniu, în 2018.

Angelina s-a căsătorit cu Billy Bob Thornton în 2000 dar au divorțat doar doi ani mai târziu. În 2014 s-a căsătorit cu Brad Pitt, după ce s-au îndrăgostit de platoul de filmare de la „Mr. And Mrs. Smith”  în 2005.

Ea a depus cererea de divorț în 2016, invocând „diferențe ireconciliabile”. Divorțul a fost încheiat în 2019, dar continuă procesul pentru custodia copiilor. La sfârșitul lunii mai, instanța a decis că Brad și Angelina vor avea custodia comună a tuturor copiilor lor, cu excepția lui Maddox, care nu mai este minor. Angelina nu e de acord cu decizia și urmează să faca apel.

Sursa foto: Instagram

Alexandru Lulescu, actor de Cartea Recordurilor. A fost printre primii artiști de stand-up

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp