Anna Lesko i-a făcut un cadou neașteptat Adelei Popescu! Ce momente a trăit vedeta de la Pro Tv

Anna Lesko i-a făcut un cadou neașteptat Adelei Popescu! Ce momente a trăit vedeta de la Pro Tv
Anna Lesko este foarte prezentă în mediul online, unde postează adesea ținute sau chiar rețete delicioase.

Anna Lesko i-a făcut un cadou neașteptat Adelei Popescu. Comunitatea Annei Lesko de pe Instagram o urmărește cu drag și este fascinată de postările ei. Artista este super talentată în bucătărie, iar postările ei cu preparate delicioase fac furori printre admiratori, dar și printre celelalte vedete din România.

Anna Lesko i-a făcut cadou clătite Adelei Popescu

Anna Lesko i-a făcut un cadou neașteptat Adelei Popescu. Însărcinată cu al treilea copil, Adela Popescu, a poftit la niște clătite delicioase pe care Anna Lesko le-a postat în story-urile de pe Instagram. Adela i-a cerut rețeta, iar continuarea a povestit-o la rândul ei pe rețelele de socializare.

„Ieri i-am comentat Annei Lesko la o postare pe Instastory în care a pus niște pancakes care arătau delicios și am rugat-o frumos să îmi trimită și mie rețeta. Eu cu Anna mă știu de la emisiune, prea multe nu am vorbit, dar întotdeauna mi s-a părut o gospodină desăvârșită și o mamă foarte bună. 

Și după ce am vorbit și am rugat-o să îmi trimită și mie rețeta…Astăzi m-am trezit că a trimis pe cineva cu clătite acasă, făcute de ea, făcute special pentru mine și copii. M-a impresionat gestul ei”, a spus Adela Popescu.

Adela Popescu va avea încă un băiețel

Radiază de fericire. Adela Popescu a aflat ce bebeluș va naște. Frumoasa prezentatoare TV va fi mămică pentru a treia oară. Însărcinată în 17 săptămâni, ea a anunțat sexul bebelușului pe care îl poartă în pântec.

Cei doi vor fi părinții a trei băieței. După aflarea veștilor, Radu Vâlcan a spus că se pregătește și pentru al patru-lea copil, pentru că vrea și o fetiță.

„Cel mai amuzant este că e tot băiat. Voi vă dați seama ce ne așteaptă?! După ce a venit rezultatul testului genetic, Radu a avut o reacție surprinzătoare: O să avem patru copii! Din cauză că acesta este tot băiat, o să mai facem unul până iese fetiță.

Ni l-am dorit foarte mult! Eu mi-am imaginat mereu că voi fi mamă a trei băieți. Mi se pare mare lucru să fiu regina lor!”, a declarat Adela Popescu.

Abia acum a spus Viorica Dăncilă care este marele ei regret. Nu la asta te așteptai de la fostul premier