Apar informații noi, acum, cu ocazia Jubileului. Iată de ce Prințul Harry a ales să vină fără Meghan la o nuntă regală

Apar informații noi, acum, cu ocazia Jubileului. Iată de ce Prințul Harry a ales să vină fără Meghan la o nuntă regală
Despre nunta Pippei Middleton, sora ducesei de Cambridge, Kate, se vorbește și acum, chiar dacă au trecut cinci ani de la fericitul eveniment. Nu ținutele au revenit în prim planul presei engleze, ci cauza absenței lui Meghan Markle, pe atunci doar iubita Prințului Harry.

De ce Prințul Harry a venit singur la ceremonia de la biserică a Pippei cu alesul inimii sale, James Matthews? Tabloidul The Mirror vine cu o explicație, la cinci ani de la eveniment. Jurnaliștii au aflat detalii de-a dreptul savuroase legate de faptul că Meghan Markle nu a participat la nunta anului 2017.

Nunta Pippei cu James Matthews era în atenția întregii lumi. De la mic la mare, familia regală Kate și William era așteptată să participe, cum s-a și întâmplat, de altfel. Nu aveau cum să lipsească de la ceremonia impresionantă cei doi copii ai cuplului: prințul George a fost paj, iar Prințesa Charlotte, domnișoară de onoare.

Curiozitatea fanilor regali

Însă, marea absentă a fost Meghan Markle, la acea vreme fiind doar iubita Prințului Harry, fiul cel mic al lui Charles, Prinț de Wales și al Dianei, Prințesă de Wale. Nu se aflase de mult despre relație și lumea era foarte curioasă să o vadă și pe iubita Prințului la un eveniment atât de fastuos al familiei regale. Mireasa s-a lovit de o problemă când a venit vorba despre Meghan.

Relația celor doi, pe care reușiseră cu succes să o țină secretă timp de cinci luni, era deja pe prima pagină a ziarelor, iar fanii regali erau foarte curioși să vadă noul cuplu. Însă nu și-au putut satisface curiozitatea, întrucât Prințul a venit singur la ceremonia de la biserică.

Publicul britanic încuraja, la momentul nunții dintre Kate și William, ca Harry și Pippa să formeze un cuplu.

Ar fi eclipsat nunta

Se pare că Meghan plănuia să participe la ceremonie, după cum scrie în cartea ”Finding Freedom”. Chiar și-ar fi ales și ținuta pentru fericitul eveniment. Însă, pe ultima sută de metri, mireasa și mama sa, Carole, și-au dat seama că Meghan ar putea „umbri evenimentul principal”. Ce le-a determinat ca în ultimul moment să emită această „pretențuie” a fost faptul exact în dimineața nunții, un tabloid britanic a făcut greșeala de a compara posteriorul lui Pippa cu cel al Meghan. După cum este notat în cartea amintită, „Harry și Meghan au fost de acord că ea nu va putea apărea în biserică, după o știre atât de vulgară”.

Acesta a fost motivul pentru care prințul Harry a mers singur la biserică. Nici seara nu și-a petrecut-o în compania lui Harry, Prințul participând tot singur la recepția dată în cinstea proaspeților însurăței.

Regulă inedită la masă

Înainte de a li se servi mâncarea și băutura, oaspeții invitați la recepție au participat la o serie de jocuri distractive și au urmărit un foc de artificii. Iar când, în sfârșit, s-au așezat la masă, au avut surpriza să descopere că mireasa a instaurat o regulă neobișnuită. Partenerii nu au fost așezați unul lângă celălalt, așa cum ar fi trebuit, ci lângă persoane pe care le cunoșteau foarte puțin sau deloc.

Pippa a dorit astfel să-i încurajeze pe invitați să comunice mai bine întrei ei, chiar dacă unii se cunoșteau atunci pentru prima dată.