Rapperul american Lil Loaded  e artistul pe care nu-l plânge mai nimeni că a murit.  El și-a pus capăt zileleor la vârsta de numai 20 de ani. Tristul anunț a fost făcut de avocatul său. „Din păcate, pot confirma că domnul Robertson a murit ca urmare a unei sinucideri”, a transmis avocatul.

Artistul pe care nu-l plânge mai nimeni că a murit. Era acuzat de omor

Lil Loaded era cunoscut pentru piesa „6locc 6a6y Remix”, care reușise să adune aproximativ 30 de milioane de vizulizări pe YouTube în timp record.

Lil Loaded era acuzat de omor

Pe numele său real Dashawn Maurice Robertson, rapperul cunoscut drept Lil Loaded a devenit faimos în vara anului 2019 după ce piesa sa, menționată anterior, a devenit virală. În ciuda succesului de care se bucura în Statele Unite ale Americii, bărbatul urma să se prezinte marți în fața judecătorilor. El a fost acuzat de omor. În anul 2018, acesta a fost implicat în împușcarea mortală a prietenului său Khalil Walker, potrivit CNN.

„În timp, acuzațiile grave și așteptarea procesului pentru fapte precum cele ale domnului Robertson, pot fi extrem de stresante. Cu siguranță au contribuit la acest rezultat tragic”, a mai punctat avocatul rapperului.

Conform documentelor oficiale, la 25 octombrie 2020, Robertson ar fi împușcat și ucis un prieten, Khalil Walker, în vârstă de 18 ani. Totul s-a întâmplat  în timp ce înregistra un videoclip muzical. Robertson s-a predat poliției abia pe 9 noiembrie 2020, după ce a fost emis un mandat pentru arestarea sa. În februarie, anul acesta, tânărul a fost pus sub acuzare pentru săvârșirea infracțiunii de omor în legătură cu incidentul menționat.

Sursa foto: Instagram

Scandalul drogurilor continuă. Ce spune Alex Velea despre Fulgy

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp