Un avion de mici dimensiuni, cu 5 pasageri și pilotul, a aterizat forțat, în statul american Alaska. Un tânăr voia să se sinucidă și a luat manetele avionului, cu intenția să se prăbușească.

Aterizare forțată în SUA. Un tânăr de 18 ani voia să doboare avionul

Un avion de mici dimensiuni a fost la un pas de a se prăbuși. Joshua Kersch, un tânăr american de 18 ani, era nefericit și a decis să prăbușească avionul și să termine cu viața.

În timpul zborului, pasagerul i-a cerut pilotului să-l lase să piloteze avionul și apoi să stea pe locul copilotului, care era liber. După ce a fost refuzat, într-un moment de neatenție, tânărul a reușit să pună mâna pe manetele aeronavei. A înclinat periculos aparatul de zbor. Însă, pilotul a reușit să preia controlul avionului cu ajutorul altor pasageri și a aterizat în siguranță.

Băiatul a fost imobilizat de ceilalți pasageri, în timp ce pilotul a aterizat fără alte incidente, scrie NBC News. Tânărul a mărturisit anchetatorilor că a vrut să prăbușească avionul în încercarea de a-și lua viața. El a spus că era nefericit și  a cerut ajutorul specialiștilor, dar aceștia nu i-au putut alina suferința.

Pasagerul a fost arestat

În timpul zborului, între Bethel și Aniak, în statul american Alaska, în avion se aflau șase persoane.

Avionul era în proces de aterizare când s-a produs incidentul, la 8 mile de aeroport, au spus autoritățile federale. Un purtător de cuvânt al S.U.A. a declarat că orice acuzație federală va fi determinată de rezultatul anchetei. Potrivit declarației, pilotul, care a fost identificat ca Joshua Kersch.


Actorul care l-a jucat pe Tarzan a murit într-un accident de avion

Atentat sau accident? Ce s-a întâmplat cu avionul militar prăbușit în Filipine

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp