Să încercăm cu merele și dovleac, de data asta. Adăugăm ceapă și usturoi, folosim ulei de măsline, dar și supă de legume, fierbem, pasăm și într-o jumătate de oră, supa este gata.

Supă-cremă cu dovleac și măr

Pentru început, se face o supă de pui, din câteva resturi,  gât, grăsime și aripi. Se pun la fiert în 2 litri de apă. Dacă nu aveți pui, nu este nici o problemă, faceți supa doar cu legume.

Ingrediente

  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 ceapă, feliată
  • 2 căței de usturoi, mărunțiți
  • Sare
  • 1 măr, tăiat cuburi
  • 340 grame dovleac, tăiat cuburi
  • 1 litru supă de legume sau pui
  • Piper.

Mod de preparare

  • Încingeți uleiul de măsline într-o oală la foc mic și adăugați ceapa și usturoiul. Asezonați cu sare și căliți-le.
  • Adaugă mărul și amestecați.
  • Completați cu dovleacul și supa. Asezonați cu piper, acoperiți oala și fierbeți 20 minute.
  • Pasați fiertura folosind un mixer vertical.
  • Serviți supa cu smântână și, eventual, garnisită cu semințe de dovleac.

Jean-Claude Van Damme: 4 soții, 5 căsătorii, 3 copii, amante fără număr. Ce poveste fabuloasă!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri