Ați încercat? Supă-cremă cu dovleac și măr

Să încercăm cu merele și dovleac, de data asta. Adăugăm ceapă și usturoi, folosim ulei de măsline, dar și supă de legume, fierbem, pasăm și într-o jumătate de oră, supa este gata.
Pentru început, se face o supă de pui, din câteva resturi, gât, grăsime și aripi. Se pun la fiert în 2 litri de apă. Dacă nu aveți pui, nu este nici o problemă, faceți supa doar cu legume.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook