Averea Ionelei Prodan, subiect de discuție în mediul folcloric. Anamaria reacționează

Averea Ionelei Prodan, subiect de discuție în mediul folcloric. Anamaria reacționează
Laurențiu Reghecampf a deschis o cutie a Pandorei cu privire la averea soacrei sale, ce a revenit în mare parte Aneimaria Prodan, fosta lui soție.

În podcastul lui Măruță, Reghecampf a spus că e cam exagerat să se creadă că soția sa, Ana, a primit milioane de euro moștenire de la mama sa. A susținut că el i-a cumpărat ceasurile și gențile scumpe. „Păi, era Ionela Prodan șeicul de la Al Wahda sau de la Al Hilal? Eu i le-am cumpărat. Pot să spun tare, răspicat, tot. Și am și facturile”.

Doar că, întrebat de Măruță dacă Ionela Prodan era o femeie bogată, Reghe a spus fără ezitare că DA, era foarte bogată. „Avea în România multe proprietăți, avea și în America. Era o femeie foarte chibzuită, a investit mereu, a muncit foarte mult, și ea și soțul ei. Da, a stat pe o avere foarte mare”.

Gheorghe Turda s-a băgat în viața „divorțaților”

Cu siguranță, cântărețul de muzică populară Gheorghe Turda nu era la curent cu toate poveștile și explicațiile date de fiică, ginere și alți apropiați ai familiei cu privire la cum a făcut avere Ionela Prodan. Vrând să-l susțină pe Laurențiu Reghecampf, artistul a făcut o declarație presei în care se referea la Ionela Prodan ca interpretă de muzică populare spunând că din cântat nu putea să strângă atâția bani.

„Să fim serioși, am fost în primele mele turnee cu Ionela, atât în Mexic, în 1975, cât și în America. Nu aveam spectacole pentru publicul american, pentru diaspora, ci doar în restaurante. Nu avea cum să câștige atâția bani din muzică, poate a câștigat și din alte afaceri, aici nu știu. Nu ai cum să faci un milion de euro din muzica populară, nici maneliștii nu au cum să strângă atâția bani”.

„Eu am fost mereu alături de Ionela, mi-a fost tare dragă, ne-am ajutat în momentele grele. Iar la înmormântarea soțul ei, tatăl Anei, eu am cântat o rugăciune de pomenire”, a declarat Gheorghe Turda.

„Acolo e mirajul banilor, asta a stricat tot. Nu este vorba că a apărut nu știu cine și s-a băgat între ei”, a mai declarat solistul de muzică populară.

Gheorghe Turda a povestit că îl cunoaște Laurențiu Reghecampf de ani buni: „Eu i-am cântat lui Laurențiu la petrecerile de botez ale copiilor lui, la Intercontinental, acolo a făcut chefuri frumoase, cu multă lume”, potrivit Impact.

Anamaria Prodan îl lămurește pe Gheorghe Turda

Fiica Ionelei Prodan nu a lăsat lucrurile neclare, să trezească suspiciuni asupra averii mamei sale. Ea i-a transmis cântărețului Gheorghe Turda că mama ei nu era doar artistă, ci și femeie de afaceri.

„Domnul Turda este un artist foarte bun, numai că Ionela Prodan a fost o legendă, iar personalitatea ei a copleșit pe toată lumea. Ionela Prodan a fost artist și femeie de afaceri. Dacă Domnul Turda socotește cât a putut să câștige mama mea în viața ei… nu mai are timp de altceva, căci îi trebuiesc prea mulți ani să socotească. Și să adune.

El trebuie să știe doar atât: Ionela Prodan a fost unică și va dăinui peste secole. Atât. În rest îi urez sănătate și să cânte ani, să strângă mulți bani și să ia exemplu de la mama mea”,  a declarat Anamaria Prodan pentru Click.