Băiețelul principelui Nicolae vine pe lume în preajma Paștelui. Părinții păstrează un secret

Băiețelul principelui Nicolae vine pe lume în preajma Paștelui. Părinții păstrează un secret
Principele Nicolae, nepotul Regelui Mihai și fost membru important al Casei Regale, și-a lansat cartea „Bunicul meu, REGELE MIHAI”, zilele trecute. Acolo a făcut un anunț important.

Lansarea a avut loc la Pitești, iar Nicolae de România a vorbit despre ultimul rege al țării, bunicul său. Acesta însă a vorbit și despre familia sa care, curând, se va mări cu încă un membru. Bebelușul pe care-l așteaptă el și soția sa Alina va fi un băiețel.

Băiețelul principelui Nicolae vine pe lume în preajma Paștelui

Principele Nicolae a declarat că va petrece sărbătorile de Paște acasă, în așteptarea micuțului. Frățiorul fetiței Maria Alexandra și strănepotul regelui Mihai este al doilea copil al fostului principe Nicolae cu soția sa, Alina Binder, acum Alina de România, după cum este trecută în actele de identitate.

Principele Nicolae a mai spus că a ales deja numele fiului său, dar îl va ține secret, așa cum a făcut și când li s-a născut fetița. Posibil o superstiție.

Anunțul despre copil, făcut de Sfântul Nicolae, iar venirea lui pe lume se petrece de Paște

Nicolae al României a anunțat pe rețelele de socializare că el și Alina vor fi din nou părinți anul trecut, de Sfântul Nicolae. Fetița lor va avea un frățior sau o surioară, Alina-Maria de Roumania fiind însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Mesajul postat de principe pe pagina sa de Facebook arata câtă fericire era în familia lui.

În Ajunul sărbătorii Sfântului Nicolae, ocrotitorul copiilor, vă împărtășim bucuria că familia noastră va fi din nou binecuvântată. Cu multă emoție și fericire în suflet așteptăm al doilea copil al nostru, care va veni pe lume în primăvara anului 2022. Ne bucurăm că Bunul Dumnezeu, după Maria-Alexandra, ne îngăduie încă unul din neprețuitele miracole ale vieții”.

Unde va avea loc botezul strănepotului Regelui Mihai

Nicolae al României și soția lui Alina vor petrece Paștele acasă, în așteptarea celui de al doilea copil al lor. Au pregătit tot ce trebuie pentru micuț, iar emoțiile tot cresc pe măsură ce se apropie termenul.

Sursa foto: Facebook Nicolae al Romaniei

„Ne-am gândit la un nume, dar nu îl dezvăluim. Tot ce pot spune este că va fi botezat la Alba Iulia. În așteptarea băiețelului nostru vom petrece Paștele acasă, cu emoții. I-am cumpărat tot ce trebuie”, a declarat, pentru FANATIK, fostul principe Nicolae al României.

Pedepsit și de Principesa Margareta, Custodele Coroanei

Nicolas Medforth-Mills este fiul Principesei Elena, sora Principesei Margareta, și primise titlul princiar la 1 aprilie 2010, la vârsta de 25 de ani. Nicolae era singurul nepot al regelui și al treilea în ordinea de succesiune la tron, după Mihai I și Principesa Margareta.

După ce s-a aflat că tânăra cu care avusese o relație a născut, iar Nicolae nu vrea să se căsătorească și să-și asume că e tatăl copilului, membrii Casei Regale au fost foarte supărați. Regele Mihai l-a exclus pe Principele Nicolae al României din linia de succesiune a Casei Regale și i-a retras titlul monarhic acordat în 2010. Iar Principesa Margareta, Custotele Coroanei, nu l-a iertat nici ea și a continuat pedeapsa și după moartea Regelui.