Băieții de la Ceva Mărunt ajung la iUmor

Băieții de la Ceva Mărunt ajung la iUmor
Cei mai mari comedianți vin în doze mici la iUmor 10, începând cu data de 14 februarie, în fiecare duminică, de la ora 20.00, la Antena 1. Dan Frînculescu este primul invitat special care va urca pe scena iUmor în acest sezon. Se pare că are  câteva vorbe usturătoare la adresa juraților, dar și a prezentatorilor.

Băieții de la Ceva Mărunt ajung la iUmor, în cel de-al zecelea sezon, în calitate de invitați speciali. Echipa care te face să râzi ca prostu’, adică Toma Alexandru, Cristi Popesco, Sorin Pârcălab, Dan Frînculescu și Natanticu sunt surpriza pe care o oferă iUmor, într-un sezon aniversar.

Băieții de la Ceva Mărunt ajung la iUmor

Nici nu a început, dar se anunță deja a fi unul complet neașteptat. Prima ediție va fi difuzată duminică, 14 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1. Niciunul dintre jurații sau prezentatorii iUmor nu scapă de replicile usturătoare ale lui Dan Frânculescu.

În cel de-al zecelea sezon, de la concurenți, la invitați și momente speciale, jurații, dar și cei de acasă, vor avea de descoperit surprize la tot pasul. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”. Iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Prima și marea pasiune a Mihaelei Tatu. „De 3 ori femeie” s-a întors la ea