Bancuri în loc de Horoscop

Bancuri în loc de Horoscop
Începeți ziua cu zâmbetul pe buze! De aceea am decis să înlocuim Horoscopul cu unu-două bancuri care să vă dea o stare de bine pentru toată ziua. Dacă știți bancuri bune, puteți să ni le trimiteți pe adresa de mail redactie@retetesivedete.ro.

Un polițist stă într-o intersecție. Vine un șofer și trece pe roșu. Polițistul nimic. Același șofer parchează lângă el neregulamentar. Polițistul nimic. Șoferul se dă jos din mașină și îl scuipă pe polițist. Nimic. Îi trage câteva palme polițistului. Ăsta nimic. Șoferul se plictisește și pleacă fluierând. Polițistul fuge după el, îi trage o mama de bătaie și îi spune:

– Ai trecut pe roșu, n-am zis nimic. Ai parcat aiurea, te-am lăsat în pace. M-ai scuipat, m-ai bătut, n-am avut nimic cu ține, dar nu concep să fluieri fals din Bach.

***

O femeie merge la un chirurg plastician și-i spune:

– Doctore, îmi puteți face un nas mai mic și mai drăguț?

– Doamnă, din ce aveți acolo va fac și 3 dacă vreți!

***

– Tinerii de vizavi sunt o pereche fericită. În fiecare dimineață îi văd sarutandu-se. Ai putea și tu s-o faci, măcar din când în când…

– De acord, dar nu o cunosc decât din vedere, scumpo!

***

Pe Transfăgărășan urcă o mașină în marșarier. Un polițist îi întreabă:

– De ce urcați pe traseul ăsta atât de periculos cu spatele? – Ne-am gândit că dacă sus nu găsim loc de întors, vom putea veni la coborâre cu fața. După un timp, mașina coboară Transfăgărășanul tot în marșarier.

– Și acum de ce coborâți Transfăgărășanul cu spatele?

– Am găsit loc de întors…

***

Prima întâlnire. El către ea:

– De ce porți tocuri? Abia poți merge…

– Credeam că-ți plac femeile înalte.

– Nu, îmi plac femeile inteligente.

– Pentru asta, mi-am pus ochelari.