Barabancea aleargă pe urmele Biancăi Drăgușanu. Ce e la mijloc?

Barabancea aleargă pe urmele Biancăi Drăgușanu. Ce e la mijloc?
Nu te poți pune cu mintea unei femei. Poate arăta ca Miss Univers, dacă în mintea ei a ajuns la concluzia că are nevoie de retușuri, le va face. O nouă „Bianca Drăgușanu” se arată la orizont. Ozana Barabancea știe ce vrea.

Jurata emisiunii „Te Cunosc de Undeva!”, Ozana Barabancea nu renunță la vizitele la medicul estetician și își ține la curent fanii cu tot ce face, chiar dacă cel mai adesea e criticată aspru, pe motiv că este deja foarte frumoasă și intervențiile nu își au rostul, ba din contra, ar putea strica.

„Bună dimineața, amabililor, inteligenților, înțelepților, imaturilor, naturalilor, neprihăniților, pioșilor! Semnez Eu, păcătoasa, editata, artificiala, obraznica! Ce bine că SUNT! Lăsați mesajele de „lupi moraliști și sfătoșii satului”! Eu sunt prea interesantă pentru etatea mea!

Și îmi permit să pun ce poze vreau! Cu poze editate mult sau deloc, multe și-ar dori să fie măcar o zi din viață Ozana Barabancea. Redirecționați-vă atenția pe alte subiecte. Eu mi-s mândră-n toate cele! Sunt prea sofisticată pentru neputința unora! Să nu mă deochi!”, a scris vedeta pe Instagram.


Nașa avocată i-a dus pe Brigitte și Pastramă în Deltă. Proțap la Salcia Liniștită

Fotografii care incriminează. Cât de des le frecventa Bill Clinton pe fetițele lui Epstein


Concret ce vrea frumusețea? Pomeți mai conturați și sprâncene mai ridicate. „Am revenit in cabinetul doamnei doctor pentru o nouă ședință de înfrumusețare. Pentru că îmi doresc ca pomeții mei să fie un pic mai conturați și sprâncenele mai ridicate, mi s-a recomandat procedura cu fire PDO,. Rezultatul este unul foarte natural cu timp de recuperare minim, cu alte cuvinte, de a doua zi voi arata ca o pâpușică. 😊”, a scris Ozana pe aceeași rețea de socializare

Ozana Barabancea cântă jazz și operă când nu se operează

Ozana Barabancea este o profesoară de canto și solistă rde jazz, personalitate TV și membră a juriului show-urilor de televiziune „Splash! Vedete la Apă” și ”Te Cunosc de Undeva!”, difuzate pe Antena 1. Este o artistă ce abordează genuri diverse, având însă un punct comun: muzica.

Cântăreața în vârstă de 51 de ani, a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, la mijlocul lunii iunie,  și internată la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș din Capitală. Barabancea intrase în contact cu cântărețul Marcel Pavel, participant la aceeași emisiune, care a fost și el bolnav.

Bianca Drăgușanu, campioana intervențiilor estetice

Indiferent câte intervenții își face Barabancea, mai are mult până să o ajungă din urmă pe campioana „en titre” a operațiilor de înfrumusețare din România, Bianca Drăgușanu. Se spune că aceasta a făcut zeci de vizite la estetician, iar dovadă stau fotografiile suprinse cu ea la începtul anilor 2000, când era și ea la începutul carierei.

Prin 2014 Drăgușanca a făcut un inventar al operațiilor sale estetice  dezvăluind, totodată că a fost nevoită să scoată din buzunar aproximativ 16.000 de euro pentru aacestea. Apoi a continuat să „retușeze” chirurgical micile imperfecțiuni ale corpului, din dorința de a avea un aspect fizic perfect.  Ruby, Daniela Gyorfi, Claudia Pavel, Adelina Pestrițiu, Antonia sunt alte vedete care nu au ezitat să apeleze la medicul estetician.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp