Cine este bebelușul de 4 luni găsit sub dărâmături la 7 zile de la catastrofă. Ne-a reamintit Dan Negru, celebra vedetă de la Antena 1.

Destinul miraculos al bebelușului salvat la cutremurul din ʹ77

Un bebeluș de doar 4 luni a supraviețuit la cutremurul din ʹ77. Ne-a dus aminte Dan Negru, vedeta Antena 1.

”Nu mai căutați miracole ! Ele există!  V-am spus de Nae? Cel din fotografie… El e miracolul cutremurului din 4 martie ! Avea 4 luni în 1977 când blocul în care locuia s-a prăbușit omorându-i familia !  Salvatorii l-au găsit după 7 zile în brațele bunicii, moartă, care l-a protejat cu propriul corp și cu propria-i viață.  Nae e miracolul”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Internet.

Dan Negru: ”V-am spus de Nae? Cel din fotografie… El e miracolul cutremurului din 4 martie ! Avea 4 luni în 1977 când blocul în care locuia s-a prăbușit omorându-i familia!”

„Povestea o știu chiar de la el, Nae Alexandru, azi actor la Teatrul de Revistă. Am făcut împreună cu Nae un show-hit, «Ziua Judecății», vreo câțiva ani. Nae e miracolul…”, a fost mesajul emoționant al lui Dan Negru.

Într-adevăr, bebelușul are acum 44 de ani și este actor la Teatrul de Comedie “Constantin Tănase”, din București. Face lumea să se simtă bine, să râdă.

Nu numai atât. Nae Alexandru a apărut la multe emisiuni de televiziune. A fost la emisiunea de Bingo a Antenei 1, de la “Ieri, azi, mâine” (TVR 2) sau de la Naţional TV, unde făcea o emisiune de gastronomie.

Povestea bebelușului salvat miraculos în ʹ77

Nae Alexandru este actor la Teatrul de Comedie “Constantin Tănase”, din București

Bebelușul salvat miraculos are acum 44 de ani și este actor.

“Am debutat făcând figuraţie la Teatrul Naţional şi am avut şansa de a cunoaşte mari actori, l-am avut profesor pe Mircea Albulescu.

Am fost şapte ani actor la Teatrul Evreiesc de Stat şi l-am cunoscut pe cel mai bun textier, Octavian Sava, acolo au fost primii oameni care m-au împins spre divertismentul de televiziune.

Era o bucurie pentru mine, am fost la «Bravo Bravissimo» (TVR1), unde interpretam texte de Octavian Sava, apoi m-a văzut scenaristul Dan Mihăescu, care a început să-mi scrie texte pentru «Duminica în familie», la Antena 1.

Am avut ocazia să mă întâlnesc cu marii actori, Nicu Constantin, Stela Popescu şi Arşinel, Alexandru Lulescu, Vasile Muraru şi Nae Lăzărescu. Venirea mea la Teatrul de Comedie, în primăvara lui 2006, a fost prima mea colaborare.

Textele domnului Nicu Constantin mi-au fost oferite de către soţia domniei sale, doamna Măndiţa Constantin, în semn de respect pentru mine. A considerat că eu pot interpreta aceste texte şi mi-a încredinţat câteva cuplete, pe care le-a jucat de-a lungul timpului. Fac şi televiziune, în măsura în care sunt solicitat”, a povestit Nae Alexandru.

”De fiecare dată, atunci când sunt în fața telespectatorilor și la teatru, spun mereu «E pentru tine, mamă». Mă vede”, a mărturisit Nae Alexandru. Actorul este căsătorit și are doi copii.


4 martie 1977, noaptea de teroare a românilor. În cutremur au murit 1.578 de persoane

Unde vă adăptostiți în caz de cutremur? Triunghiul vieții

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp