Bianca Drăgușanu, uimește. A venit cu fotograful după ea ca să o pozeze pe covorul roșu

Bianca Drăgușanu, uimește. A venit cu fotograful după ea ca să o pozeze pe covorul roșu
Bianca Drăgușanu i-a lăsat fără cuvinte pe toți la petrecerea Viva. Ținuta vedetei a fost cu adevărat spectaculoasă, iar blonda a radiat.

Bianca Drăgușanu e mai fericită ca niciodată. Vedeta a avut o apariție incendiară la Viva Party, săptămâna trecută, demonstrând încă o dată că e o femeie puternică.

Bianca Drăgușanu, uimește. A venit cu fotograful după ea ca să o pozeze pe covorul roșu

Relaxată și bine dispusă, Bianca Drăgușanu i-a lăsat cu gura căscată pe toți când și-a făcut apariția la petrecerea Viva. Blonda a optat pentru o ținută care i-a scos în evidență trupul perfect și le-a demonstrat tuturor că una e Bianca. E vorba de o rochie superbă, din paiete, transparentă și bineînțeles cu un decolteu amețitor.

A postat toate fotografiile pe contul de socializare

Bianca a fost însoțită de un tânăr care se ocupă de social media, dar Biancăi i-a fost fotograf personal. Ea a pozat exact ca o divă, iar fotografiile și filmulețele le-a urcat apoi pe contul de socializare.

„Trebuie să fie vreo dramă sau ce?”

„Eu mă distrez! Trebuie să fie vreo dramă sau ce?! Eu învăț din lucrurile care mi se întâmplă. Consider că orice relație poate fi văzută ca pe o experiență, pentru că unii oameni sunt trimiși în viața ta să te învețe ori ceva despre tine, ori ceva despre ei, ori ceva despre viață. Poate că ăsta este rolul. Alții sunt făcuți să vină și să plece, alții sunt făcuți să rămână”, a spus Bianca Drăgușanu, potrivit Antena Stars.

Vedete pe bandă rulantă la petrecerea Viva

Acest eveniment a marcat 22 de ani de la apariția primului număr al revistei Viva, petrecerea fiind extrem de mult așteptată de toată lumea. Cât privește invitații, au călcat pe covorul roșu de la actori la cântăreți, sportivi, dar și oameni de televiziune și influenceri. Doamnele au strălucit în ținute scumpe, domnii le-au sorbit din priviri și toată lumea a uitat, măcar pentru o seară, de pandemie.

Sursă foto: viva, instagram