Bruce Springsteen, obligat să ia cea mai grea decizie

Bruce Springsteen, obligat să ia cea mai grea decizie
Bruce Springsteen și-a anulat, miercuri, mai multe concerte incluse în turneul său, fiind invocate motive de sănătate, relatează DPA/PA Media. Cel puțin săptămâna aceasta el nu va mai concerta și nu se știe de planuri are pentru săptămânile următoare.

Cântărețul şi compozitorul american în vârstă de 73 de ani urma să urce pe scenă alături de E Street Band pe stadionul Citizens Bank Park din orașul american Philadelphia miercuri şi vineri, însă Bruce Springsteen a fost obligat să ia cea mai grea decizie. Concertele au fost cel puțin amânate.

O declaraţie postată miercuri pe contul lui Springsteen de pe rețeaua socială X / Twitter, nu a precizat cu ce problemă de sănătate se confruntă artistul, însă se menționează faptul că acesta s-a îmbolnăvit.  „Deoarece Bruce Springsteen s-a îmbolnăvit, concertele sale cu The E Street Band de la 16 şi 18 august, la Citizens Bank Park din Philadelphia, au fost amânate, se arată în mesaj. Lucrăm la reprogramarea datelor, aşa că vă rugăm să vă păstrați biletele deoarece vor fi valabile pentru spectacolele reprogramate.

Bruce Springsteen a luat cea mai grea decizie

Amintim că în martie, Springsteen a anulat mai multe concerte programate în Statele Unite. El a declarat că amânarea unui concert pe care trebuia să îl susțină în Albany, New York, a fost cauzată de probleme de sănătate. După ce și-a revenit, în iulie, Bruce Springsteen a susținut un concert în Hyde Park din Londra dând astfel startul primului său turneu major din ultimii şase ani.

Luna aceasta, artistul avea programate concerte la MetLife Stadium din Est Rutherford, New Jersey şi pe stadionul Gillette din Foxborough, Massachusetts.

Unul dintre cei mai bine vânduți artiști

Pe parcursul carierei sale care se întinde pe șase decenii, Bruce  Springsteen a fost câștigător a 20 de premii Grammy, a lansat hituri precum Born to Run, Dancing in the Dark și Glory Days și a scos pe piață 20 de albume de studio. Cel mai recent album al său, „Letter To You”, înregistrat cu E Street Band a dominat topurile din unsprezece țări, marcând prima înregistrare live împreună după decenii.

Springsteen este unul dintre cei mai bine vânduți artiști din lume, având în palmares, pe lângă Grammy-uri, două Globuri de Aur, un Oscar și un premiu Tony special.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre