Bruce Willis, diagnosticat cu o boală grea și incurabilă, a dat vestea momentului. E o rază de soare în sufletul lui greu încercat

Bruce Willis, diagnosticat cu o boală grea și incurabilă, a dat vestea momentului. E o rază de soare în sufletul lui greu încercat
Chiar dacă Bruce Willis nu mai eeste în cea mai bună condiție intelectuală, s-a bucurat enorm la auzul veștii. Abia așteaptă să se întâmple.

Așa cum s-a aflat anul trecut, Bruce Willis suferă de afazie cerebrală, o boală care, încet, încet îi distruge capacitatea intelectuală. El și fosta sa soție, actrița Demi Moore se pregătesc să devină bunici, pentru prima dată. Rumer Willis, fiica lor cea mare, în vârstă de 34 de ani, a fost surprinsă în drum spre un spital din California. Actrița și-a lăsat la vedere burtica de gravidă, care are deja proporții considerabile.

Rumer Willis, care este și ea actrița internațională a anunțat abia în urmă cu o lună că așteaptă primul ei copil. Este foarte bucuroasă de noul ei statut și, în imaginile surprinse de paparazzi se vede cum își ține, protectiv,  mâna pe burtică. Burtica sa este tot mai vizibilă, iar Rumer nu se ferește să o ascundă. Conform presei internaționale, aceasta a mers pentru un control de rutină la un cabinet medical din Los Angeles.

Demi Moore a anunțat că ea și Bruce Willis devin bunici

Controlul medical are loc la doar o lună după ce fiica lui Bruce Willis a anunțat pe contul său de Instagram că așteaptă primul copil. Și partenerul ei, Derek Richard Thomas e deosebit de bucuros de urmașul pe care îl vor avea în curând.  Dar cea mai încântată de sarcina lui Rumer a fost chiar mama sa, Demi Moore. Vedeta a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale. Demi a declarat că abia așteaptă să devină bunică, scrie HollywoodLife.com.

Rumer Willis și Derek Richard se iubesc departe de ochii lumii

Actrița Rumer Willis și cântărețul Richard Thomas formează un cuplu fericit, despre care nu se știe exact când a început, deoarece cei doi și-au ținut relația departe de ochii lumii.

Rumer și Thomas și-au oficializat relația prin intermediul unei postări de pe Instagram în luna mai a anului 2022. Chiar dacă relația e încă „tânără” cei doi abia așteaptă să fie trei. De altfel, atunci când Rumer și-a anunțat sarcina, Derek a apărut în fotografiile postate de actriță.  În imagini acesta sărută burtica de gravidă a divei.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre