Colegul lui Teo Trandafir, pe numele său real Adrian Cristea, a devenit cunoscut sub titulatura „Bursucu”. Simpaticul prezentator a intrat la apă recent, iar fanii s-au întrebat cum a reușit. Într-un interviu acordat Click!, Bursucu a vorbit despre familie, pasiunile sale, dar și despre cum a reușit să slăbească. 

Prezentatorul în vârstă de 34 de ani a dezvăluit cum s-a ales cu porecla „Bursucu”, cea care l-a consacrat. „Regizorul Petre Năstase. Eram foarte mulţi dansatori pe un platou al unei emisiuni de dans şi pentru că nu putea să reţină numele celor din trupa de balet a început să ne strige pe fiecare cu diverse apelative. Când a strigat Bursucu m-am întors eu”, a explicat el. 

Bursucu face naveta București-Constanța. Totul pentru a fi aproape de familie 

Bursucu a intrat la apă
Bursucu, alături de fiica lui cea mică.

Pe parte personală, simpaticul prezentator are o soție minunată, dar și două fete, una dintre ele fiind a fostei soții din altă relație. Bursucu însă le iubește pe amândouă la fel de mult și adoră sa petreacă timp cu ele. Vedeta face naveta între București și Constanța, căci soția și fiice sale locuiesc acolo, iar el are proiecte în București. 

„Pentru mine drumul acesta este unul normal și firesc, nu este nimic dificil în treaba asta. În ceea ce mă privește, drumul spre Constanța este unul foarte scurt, pentru că tot ceea ce-mi doresc este să ajung la copii, la familie, iar cel de întors este cel mai greu, pentru că trebuie să mă despart, cumva, de ei, pentru câteva zile”, a mărturisit colegul lui Teo. 

Bursucu a intrat la apă. Cum a slăbit 16 kilograme 

Bursucu a intrat la apă

Prezentatorul a slăbit 16 kilograme în pandemie. Întrebat cum a reușit, acesta a dezvăluit că secretul este unul cât se poate de simplu. Are grijă la caloriile mâncate. Bineînțeles că probabil și programul ocupat pe care îl are a ajutat în acest sens. „Nu am niște reguli foarte stricte, dar regula de bază este că, în cât mai multe zile dintr-o săptămână, 4-5 zile, nu depășesc 1700-1800 de calorii”, a mărturisit vedeta. 

Bursucu a dat și câteva amănunte mai puțin cunoscute despre el. Acesta este pasionat de pian, este microbist înfocat și are o adevărată colecție de pantofi sport. ”Oamenii nu ştiu că sunt pasionat de pian, îmi place să cânt şi iau cursuri. Îmi place să mă uit la fotbal, de fapt asta mi-am dorit să fiu în viaţă, fotbalist, şi sunt suporter FCSB. Şi o altă mare pasiune sunt pantofii sport, am peste 70 de perechi”, a afirmat Bursucu.

Foto: Facebook, Instagram

Exclusiv. Raluca Pascu, încă îndrăgostită de Pepe? Detaliul care stârnește întrebări

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp