Cadouri de 300 de mii de dolari pentru membrii echipei show-ului The Kardashians. Ce s-a întâmplat la filmările ultimului episod

Cadouri de 300 de mii de dolari pentru membrii echipei show-ului The Kardashians. Ce s-a întâmplat la filmările ultimului episod
Ei au stat în spatele camerelor timp de 15 ani, filmând toate momentele care i-au transformat pe Kardashians în multi-milionari.

În timp ce Keeping Up With The Kardashians și-a încheiat ultima zi de filmare săptămâna trecută, Kim Kardashian și familia ei au oferit membrilor fideli din echipa emisiuni un cadou fabulos. Toți cei care au stat în spatele camerelor de filmat în tot acest timp au primit ceasuri Rolex.

Kardashiencele au cheltuit 300 de mii de dolari pe ceasuri Rolex

Familia Kardashian a cheltuit 300.000 de dolari, pe 30 de ceasuri pentru membrii echipei. Kris Jenner a supravegheat momentul, în timp ce fiicele ei celebre Kim, Khloe și Kourtney Kardashian și Kendall și Kylie Jenner înregistrau sfârșitul unei ere.

La filmarea ultimului episod din Keeping Up With The Kardashians au existat lacrimi de emoție. La final, echipa a primit cadourile memorabile.

Ultimul episod din Keeping Up With The Kardashians

În timp ce sărbătorile au fost diminuate de pandemia COVID-19, Kim a organizat alături de familia ei o mică petrecere de final, cu șampanie și prăjituri personalizate la o grădină în aer liber. Pe contul oficial Keeping Up With The Kardashians de Instagram, Kim apare într-un videoclip ciocnind un pahar cu membrii echipei, în timp ce încheiau filmările.

„Bine, băieți, tocmai am terminat filmările, pentru totdeauna. Ca, pentru totdeauna. Am terminat. Nu mai filmăm niciodată … Cincisprezece ani, douăzeci de anotimpuri de nebunie și multă dragoste”, a scris Kim Kardashian pe Instagram.

Au existat povești care amintesc de punctele culminante ale filmării. E spectacol de-a lungul anilor și multe reminiscențe.

Familia a postat, de asemenea, pe rețelele de socializare pentru a împărtăși fotografii din culisele reality show-ului.

Keeping Up With The Kardashians și-a filmat ultimul episod punând capăt show-ului TV după două decenii pe micile ecrane.

Întrecere în familia Mitrea-Bănică. Micuța Sofia Maria se face influencer

Recomandarile noastre