Câini vs pisici. Nimic din ce știam nu e adevărat. Ce a făcut un câine a șocat mapamondul

Câini vs pisici. Nimic din ce știam nu e adevărat. Ce a făcut un câine a șocat mapamondul
Luați câteva șervețele înainte de a citi această poveste. Un câine salvat a devenit salvator după ce a adoptat un grup de pisoi nou-născuți. În timp ce relația este evident bună pentru pisici, îl ajută și pe câine, care jelea pierderea propriilor pui.

Georgia este un metis de ciobănesc australian care a fost găsit locuind lângă o benzinărie lângă granița SUA – Mexic, în Arizona, relatează ABC 15. Potrivit presei, câinele era gestant când a fost preluat de Sunshine Dog Rescue în Phoenix. La scurt timp, puii Georgiei s-au născut prematur; în mod tragic, apoi toți au murit.

„Niciodată nu am avut o cățea care să piardă toți puii”, a declarat pentru ABC Anita Osa, fondatoarea Sunshine Dog Rescue 15. „Cel mai bun mod în care am putut să o descriu este că și-a ieșit din minți. Era atât de tristă, căuta acei cățeluși. A rupt salteaua pentru căței, încercând să-și găsească copiii”.

Copiii adoptivi, trei pisoi

Adăpostul a lansat un apel pe rețelele de socializare pentru a vedea dacă există animale care au nevoie de un câine-mamă care alăptează. În mod surprinzător, Osa a fost pusă în legătură cu un trio de pisoi de curând orfani. La început, Osa nu era sigură că Georgia va accepta pisicile.

„I i-am prezentat ​​cu blândețe. Mai întâi am scos una și am lăsat-o să o adulmece, iar ea părea să o accepte, așa că i-am scos pe ceilalți pisoi”, a spus ea. „A fost uimitor să văd cum s-a calmat instantaneu”. Cățeaua a devenit instantaneu mama celor trei pisoi pe care îi îngrijește pur și simplu, sfidând tot ce știm despre relațiile câțini – pisici.


Madonna nu se mai oprește din petreceri. Iată cum și-a celebrat gemenele Estere și Stella

Cuvintele au putere mai mare decât crezi. Învață să le folosești


În ceea ce privește pisicile, Osa crede că există o explicație simplă a legăturii lor cu Georgia.

„Cred în ceea ce-i privește pe pisoi că nu au nici o idee că Georgia este un câine”, a explicat ea. Osa îngrijește pisoii, îi curăță și se pare că este foarte protectoare cu animalele nou-născute.

Sursa foto / video: Facebook

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp