Călin Goia de la Voltaj nu mai vrea să facă muzică, acum vrea să facă bani. S-a transformat în afacerist

Călin Goia de la Voltaj nu mai vrea să facă muzică, acum vrea să facă bani. S-a transformat în afacerist
Coronavirusul nu ne-a luat doar viețile, ci și banii. Iar printre artiștii care s-au lovit de acest lucru s-a numărat și Călin Goia de la Voltaj.

Călin Goia și soția sa au ales să încerce un domeniu nou, iar ideea s-a dovedit de bun augur. Iată ce a ieșit.

Pandemia l-a pus la pământ și pe Călin Goia de la Voltaj. S-a reprofilat și s-a făcut afacerist

De ceva vreme, Călin Goia de la Voltaj a ales să intre în domeniul imobiliar alături de soția sa, Andreea, iar ideea sa a fost, cel puțin până în prezent, extrem de bună. Sigur, el nu a renunțat nici la școala de muzică, pentru că e îndrăgostit de micuții pe care-i învață, așa că se împarte cu succes. Dacă artistul se ocupă de partea tehnică, soția a ales designul și e extrem de pricepută. Iar banii au început să vină ușor, dar sigur, lucru care-l face fericit.

„Bineînțeles că ies bani, pentru că dacă faci un lucru frumos și îl faci și de calitate și bine, nu are de ce să nu iasă”

M-am ocupat de imobiliare, îmi place să fac flipping de apartamente, în sensul să dau viață unor apartamente din perioada interbelică, care sunt foarte frumoase, dar lăsate cumva în negura vremurilor. Îmi place să le dau viață alături de soția mea, care e foarte pricepută la partea asta de design.

Le refac total din punct de vedere tehnic, dar elementele vechi de design le păstrez. Bineînțeles că ies bani, pentru că dacă faci un lucru frumos și îl faci și de calitate și bine, nu are de ce să nu iasă. Andreea este fotograf, a terminat două facultăți – Relații Publice și Comunicare și Foto video – și cumva are acest talent și acest ochi de designer, deși nu a făcut o facultate, dar a citit foarte mult. Ea e pe partea de design, eu pe cea tehnică și împreună luăm decizii”, a declarat Călin pentru Viva.

Școala de Muzică Voltaj Academy a format deja 17 trupe

Cât privește școala de muzică, totul merge ca pe roate și cea mai mare bucurie a lui Călin e atunci când vede cât de mult evoluează copiii care studiază muzica la școala lui. “E o pasiune cu imobiliarele, mă ocup în continuare, dar cea mai mare pasiune și cel mai important lucru pe care îl fac în afara formației este Școala de Muzică Voltaj Academy.

Unde deja am reușit să formăm vreo 17 trupe la București și vreo 15 la Cluj. E o mare satisfacție să vezi copii care nu stau numai pe telefoane și ecrane, ci le place să învețe să cânte la un instrument, îi vezi venind și studiind.

„E o satisfacție extraordinară să vezi cum se transformă în niște mici artiști”

Faptul că noi îi punem în găști, pentru ei înseamnă un pas înainte extraordinar, adică socializează, se împrietenesc, ei ajung să facă cu drag muzică și ies lucruri frumoase. Iar noi, ca îndrumători, chiar dacă nu noi suntem cei care le predăm efectiv cursurile, doar facem workshop-uri și îi scoatem pe scene și îi sfătuim pe cei care ajung la un anumit nivel.

E o satisfacție extraordinară să îi vedem cum cresc, cum se transformă în niște mici artiști și să ne dăm seama că avem o influență pozitivă în viața lor”, s-a destăinuit cântărețul.

Sursă foto: instagram