Cameron Diaz nu va mai apărea niciodată într-un film. Actrița a decis să povestească tot

Cameron Diaz nu va mai apărea niciodată într-un film. Actrița a decis să povestească tot
Cameron Diaz a vorbit despre decizia ei de a părăsi definitiv Hollywood-ul într-o conversație cu Gwyneth Paltrow pentru seria sa de interviuri „In Goop Health: The Sessions”. I-a spus fostei colege de breaslă că și-a găsit „pacea” după ce a părăsit definitiv Hollywood-ul.

„Tocmai am decis că vreau lucruri diferite de la viața mea. Am parcurs atât de mult timp lucrând, făcând filme și este grozav”, a explicat Diaz. Chiar dacă, de-a lungul carierei, Cameron Diaz a fost nominalizată la patru premii Globul de Aur, în prezent ea nu mai plănuiește să revină în lumina reflectoarelor. O interesează mai mult producția propriului vin, Avaline.

Când Paltrow a întrebat-o cum s-a simțit „să se îndepărteze de o carieră cinematografică de o asemenea amploare, cu atât de mult succes”, Diaz a răspuns: „O pace. Am o pace în suflet. Pentru că în sfârșit aveam grijă de mine…  m-am simțit doar detașată și ușoară”.

„A trebuit să îmi iau viața înapoi”

Apoi ea a explicat: „Este atât de intens să lucrezi la acel nivel și să fii atât de public și să te expui acolo. Există multă energie care vine la tine în orice moment când ești cu adevărat vizibil ca actor”. Cameron Diaz a spus că odată ce s-a „uitat cu adevărat” la viața ei, a văzut că lucrurile trebuie să se schimbe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cameron Diaz (@camerondiaz)

„Când faci un film, este scuza perfectă. El îți aparține. Ești acolo 12 ore pe zi, luni la rând. Nu ai timp pentru nimic altceva”, a spus ea.  „Și mi-am dat seama că am cedat părți din viața mea tuturor acestor oameni implicați. Și practic a trebuit să o mi-o iau înapoi și să-mi asum responsabilitatea pentru viața mea”.

Camerron Diaz și-a găsit pacea și face vin

Cameron Diaz a dominat Hollywood-ul timp de zeci de ani, cu zâmbetul și rolurile care au făcut-o celebră. Ajunsă la 49 de ani, frumusețea blondă, s-a transformat și a decis să se ocupă de altceva. De-a lungul carierei sale, Diaz a fost nominalizată la patru Globuri de Aur pentru munca sa din There’s Something About Mary (1999), Being John Malkovich (2000), Vanilla Sky (2002) și Gangs of New York (2003).