Care sunt cele mai dese fantezii intime. Sfaturile specialiștilor

Care sunt cele mai dese fantezii intime. Sfaturile specialiștilor
Un raționament sănătos spune că, atunci când vine vorba de intimitatea unui cuplu, orice este permis cu acordul părților. Fanteziile își au și ele loc într-o viață intimă satisfăcătoare și depinde de partenerii de cuplu să le pună în practică pentru a fi fericiți.

Există, probabil, un număr infinit de fantezii, însă oamenii de știință, care s-au preocupat de cercetarea acestui aspect, au concluzionat că patru dintre ele sunt cele mai populare. Cele mai populare fantezii includ masajele sexuale, invitarea a încă unui participant etc.

Sexul în trei

Această practică se numără printre cele mai comune fantezii sexuale, dar asta nu înseamnă că nu trezeşte şi alte fantezii. Recomandarea sexologilor este ca înainte de a iniția așa ceva să purtați o discuție detaliată cu partenerul, pentru a vedea dacă și acesta își dorește la fel de mult. Este foarte important ca partenerii să comunice eficient pentru a înțelege dacă își doresc cu adevărat o asemenea experiență.

Jocurile de rol

Acestea pot fi și ele utile pentru a da „sare și piper” dormitorului, dar, din nou, revenim la sfaturile experților, acest lucru trebuie dorit și agresat de ambii parteneri. Poate vă doriți să accesați o zonă a dominării, iar în cazul acesta, pentru a nu apărea probleme,  trebuie stabilit în avans până unde sunt limitele. Altfel, uniforme drăguțe sau ținute neconvenționale pot fi binevenite, dacă sunt pe plac.

Sexul în public

Este, probabil, chestiunea cea mai sensibilă când vine vorba de intimitate. Dar e de reținut un singur lucru esențial: sexul în public este ilegal! Probabil că tocmai de aceea foarte multe persoane au această fantezie.

Romantic

Aceasta este una dintre cele mai întâlnite fantezii ale femeilor. Petreceţi mai mult timp cunoscându-vă corpurile, jucându-vă, iar în felul acesta veţi obţine amândoi mai multă plăcere.

Revenim din  nou la recomandarea specialiștilor, aceea de a discuta tot ce vă place și ce nu, în cuplu. Atunci când partenerii se iubesc și își doresc o relație de durată, comunicarea  pentru descoperirea dorințelor mai ascunse, poate evita monotonia.

Sursa foto: Pixabay

Fără precedent. Cea mai bine plătită vedetă BBC cere să i se taie din salariu

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp