Abia acum au apărut primele imagini care arată cât de grav s-a accidentat Robert de Niro la filmările din Oklahoma. Acesta e distribuit în noul film al lui Martin Scorsese, „Killers of the Flower Moon”. Zilele trecute, actorul a fost surprins pentru prima dată în public de la neașteptatul accident.

De Niro, în vârstă de 77 de ani, a fost fotografiat în timp ce intra într-o clădire din New York. În urma accidentării, actorul poartă atela cu tijă și fixare în  două puncte. În plus, are piciorul bandajat. Acesta se afla în compania unei femei, care îi ținea bastonul și îl ajuta să se sprijine, atunci când avea nevoie.

Cât de grav s-a accidentat Robert de Niro

Din imagini, rana actorului pare foarte gravă. Robert de Niro însă a declarat că nu e așa grav și că e uşor de gestionat. El a mai dat asigurări că accidentarea sa nu va afecta filmările.

Cât de grav s-a accidentat Robert de Niro la filmările din Oklahoma. Primele imagini

„Am suferit o ruptură musculară. A fost un simplu pas pe ceva și am căzut. Durerea a fost chinuitoare și acum trebuie să o rezolv. Dar se întâmplă, mai ales când îmbătrânești, trebuie să fii pregătit pentru lucruri neașteptate. Dar este ușor de gestionat”, a declarat celebrul actor.

Pe de altă parte, Robert de Niro a spus că rolul său în filmul lui Scorsese nu necesită multă mișcare, fapt pentru care producția ar trebui să continue așa cum era planificat, chiar dacă el are piciorul sprijinit în atelă. „Trebuie să țin piciorul într-o anumită poziție și să îl las să se vindece”, a mai povestit actorul.

Povestea indienilor Osage

De Niro joacă rolul lui William Hale în drama „Killers of the Flower Moon”. Filmul are la bază  cartea lui David Grann. „Este povestea indienilor Osage, din 1921, cei mai săraci oameni din America, care descoperă petrol pe acest teritoriu belstemat din Oklahoma. Criminalii din America îi vânează și 184 de oameni ajung să fie omorâți pentru banii lor. Dar apare acest erou care reușește să ajute..”, a povestit scenaristul Eric Roth.

Din distribuția lungmetrajului mai fac parte Leonardo DiCaprio, Jesse Plemons, Tantoo Cardinal, Cara Jade Myers, JaNae Collins, Jillian Dion, William Belleau, Louis Cancelmi, Tatanka Means, Michael Abbott Jr., Pat Healy, Scott Shepherd, Jason Isbell și Sturgill Simpson.

Sursa foto: Instagram, Filmnow.ro

Prințul Charles sprijină dezvoltarea mașinilor electrice. L-a motivat nepoata lui, Lilibet

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri