Robert De Niro muncește 12 ore pe zi. De vină e fosta nevastă

Robert De Niro muncește 12 ore pe zi. De vină e fosta nevastă
La 77 de ani, Robert De Niro muncește 13 ore pe zi, iar de vină este chiar fosta sa nevastă, cu care actorul este în plin proces de divorț.

Robert De Niro a fost căsătorit cu Grace Hightower din 1997 până în 1999. Cei doi și-au reînnoit jurămintele în 2004. În sfârșit, au înaintat actele de divorț în 2018.  În procesul de divorț, un judecător a stabilit că fosta sa soție va primi un milion de dolari anual. De asemenea, urmează ca fostul cuplu să finalizeze procedura de divorț după vânzarea casei lor de 20 milioane de dolari. Robert De Niro muncește acum 12 ore pe zi, căci divorțul îl costă prea mult. 

Inițial, bătălia juridică s-a dus pentru custodia fiului lor de  9 ani, dar în cele din urmă miza o reprezintă banii și proprietățile comune. Potrivit fostei soții, actorul ar avea o avere de jumătate de miliard de dolari, o sumă deloc de neglijat. Avocata lui De Niro iese însă la atac și aruncă vina pe Hightower pentru problemele financiare ale actorului. 

Robert De Niro muncește 12 ore pe zi. Fosta nevastă a cheltuit prea mult 

Robert De Niro muncește

Potrivit avocatului lui De Niro, Caroline Krauss, fosta sa soție cheltuia sume exorbitante pentru creații ale designerului Stella McCartney, dar și ale caselor Dolce & Gabbana sau Manolo Blahnik. Femeia cheltuia lunar 215.000 dolari. Mai mult, Grace Hightower ar fi dat 1,2 milioane de dolari pe un diamant. De cealaltă parte, fosta parteneră de viață a vedetei susține că De Niro cheltuiește nelimitat. Ea aduce ca exemplu închirieri de avioane private de 50.000 dolari pentru un singur week-end în Florida, sau suma de un milion de dolari pe care acesta a dat-o copiilor lui în 2019 și 2020.

Avocata actorului spune că acesta are 77 de ani și o carieră respectabilă, deci nu ar trebui să fie forțat la compromisuri artistice și la un ritm de muncă extenuant de 12 ore pe zi în urma divorțului. Următoarele sale două filme vor acoperi taxe și impozite în valoare de 18.25 milioane dolari. Avocatul lui Grace, Kevin McDonough, a reamintit că De Niro nu este chiar atât de sărac din moment ce și-a permis să dea 450.000 dolari pentru închirierea unei locuințe de vară în Amagansett în 2019, 150.000 dolari pentru o vacanță de Ziua Recunoștinței, respectiv un milion de dolari pentru copiii săi adulți, în 2019 și 2020.

Foto: Facebook

Secretul frumuseții Ralukăi a ieșit la iveală. Are legătură cu vampirii