Simpatic la televizor și iubit de doamne și domnișoare, Cătălin Scărlătescu se transformă total când intră în restaurantul său.
Cătălin Scărlătescu, un chef imposibil. Iată ce zile grele le face angajaților
Juratul de la „Chefi la cuțite” a recunoscut că viața lângă el nu e deloc ușoară, iar angajații de la restaurantul său știu cel mai bine asta. Pentru că renumitul bucătar le-a pus niște reguli greu de suportat. În primul rând, Scărlătescu nu le dă salariu, ci procent – deci primesc în funcție de încasări. În plus, nimeni nu are voie să fumeze, să aibă pauză, cu atât mai puțin să vorbească la telefon în timpul orelor de lucru. El crede că doar așa oamenii vor munci așa cum trebuie.
„Îți dau posibilitatea să fii coproprietar în restaurantul muncit de mine, construit de mine, clădit de mine”
„În restaurantul meu nu va exista salariu. Nu le dau bani. Eu nu le dau bani, le dau procente. Dă-mi posibilitatea să-ți dau cât? 10.000? De ce mi-ai luat, măi, doar 10.000? Ia 20.000, ia 30.
Ia tu mult, că dacă iei tu mult, am și eu mult. Îți dau posibilitatea să fii coproprietar în restaurantul muncit de mine, construit de mine, clădit de mine. Și atunci, fiind cumva și al tău, te interesează mult mai mult ca farfuria care iese să fie superbă, fantastică. Nu mai ai voie la greșeli”.
„Asta înseamnă disciplină, muncă, nu poți să faci restaurant fumând și vorbind la telefon”
„La mine în restaurant nu există pauză, fumat, nu există telefon mobil la personal. Legal, trebuie să-i țin 9 ore la muncă, o oră pauză. Îi rog să vină la ora 16.00 toți stați în fața ușii o oră, nu intrați înăuntru, vă faceți ora de pauză afară și începeți programul cu ora de pauză, după care am intrat înăuntru și muncă. Asta înseamnă disciplină, muncă, nu poți să faci restaurant fumând și vorbind la telefon”, a declarat Chef Cătălin Scărlătescu.
Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Ne puteți urmări și pe Google News sau pe pagina noastră de Facebook