Catherine Zeta-Jones a fugit pe mare, singură. Cum se distrează soția lui Michael Douglas la 51 de ani

 Catherine Zeta-Jones a fugit pe mare, singură. Cum se distrează soția lui Michael Douglas la 51 de ani
Catherine Zeta-Jones și-a uimit urmăritorii de pe rețelele sociale după ce a fost fotografiată pe un iaht pe care l-a închiriat pentru vacanța de vară. Vedeta și soțul ei au plecat în epicentrul distracției, la Ibiza.

Frumusețea galeză, în vârstă de 51 de ani a fost fotografiata pe puntea iahtului Il Sole, astfel că toată lumea a aflat cum se distrează actrița Catherine Zeta-Jones, care a fugit pe mare, singură. În timp ce se plimba pe punte, și-a dezvăluit picioarele tonifiate și bronzate.

Actrița a îmbrăcat o bluză care să o ferească de soarele puternic, adăugând ochelari de soare,  dar și un inel cu diamante și un ceas de lux. A înotat puțin, a zâmbit și apoi a ieșit și a făcut un duș pe puntea iahtului.

Cât îl costă pe Micaheal Douglas iahtul

Pentru Il Sole, Michael Douglas, soțul actriței, plătește 125.000 de euro pe săptămână. Ambarcațiunea  poate găzdui până la 12 persoane în 6 cabine. Amenajarea interioară include o suită master, 1 cabină VIP, 3 cabine duble și 1 cabină twin. De asemenea, este capabil să transporte până la 9 persoane ale echipajului, scrie Daily Mail.

La începutul zilei, Catherine s-a răsfățat cu un pic de yoga și apoi a postat pe Instagramul ei, urmărit de 3,7 milioane, câteva imagini sugestive. Zeta-Jones se bucura de o evadare la Ibiza în timp ce petrecea vara alături de soțul ei Michael Douglas la casa lor din Mallorca, Spania. Pe acesta l-a lăsat pe  pământ, în timp ce ea a fugit pe mare.

Casa de vacanță a familiei Douglas

Catherine și Michael sunt căsătoriți din 2000, după ce s-au întâlnit cu doi ani în urmă la Festivalul de Film de la Deauvulle din Franța. Ei dețin o casă de vacanță spaniolă, cu zece dormitoare. Aceasta este situată la marginea satului Valldemossa, Mallorca, mai scrie sursa citată.

Actorul de la Hollywood a cumpărat uimitoarea proprietate de 100 de hectare de pe insula Mallorca, împreună cu soția sa, Diandra Luker, în 1989, pentru doar 3,5 milioane de dolari. În 2014, proprietatea a fost introdusă pe piață de Sotheby’s pentru 60 de milioane de dolari. Cuplul a fost obligat să scadă prețul în 2017 la 45 de milioane de dolari, iar din nou la 40 de milioane de dolari anul următor, înainte ca agenții imobiliari de lux delisteze proprietatea.

Acum cuplul profită la maximum de casa de vacanță după ce s-a străduit să vândă casa timp de șapte ani. Proprietatea are două căsuțe, cinci apartamente, 10 dormitoare în total, 11 băi, cinema, piscină încălzită în aer liber, bibliotecă, sală de jocuri, bucătărie în aer liber, cramă și podgorie. Cuplul deține, de asemenea, un conac în Irvington, New York, un apartament cu vedere la Central Park din Central Park West, Manhattan și o casă în orașul natal al Catherinei, Swansea, Țara Galilor.

Sursa foto: Instagram, Daily Mail

Marele vis al lui Jackie Chan. Actorul a șocat mapamondul afirmând ce își dorește cu ardoare

Recomandarile noastre