Cazul fraților Tate. Andrew, cel mai tăcut dintre ei, reacționează după verdictul de săptămâna aceasta. Spune cine i-a cerut scuze

Cazul fraților Tate. Andrew, cel mai tăcut dintre ei, reacționează după verdictul de săptămâna aceasta. Spune cine i-a cerut scuze
Frații Andrew și Tristan Tate au părăsit arestul poliției Capitalei, dar tot captivi sunt. După luni petrecute în celulă, acum sunt în arest la domiciliu.

Amintim că autoritățile române i-au arestat în decembrie pe Andrew Tate, cetățean atât al Statelor Unite, cât și al Marii Britanii, și pe fratele său mai mic, Tristan, sub acuzația de trafic de persoane, viol și formarea unui grup infracțional organizat care a exploatat mai multe femei. Alături de o fostă polițistă și de iubita lui Andrew, ei așteaptă acum procesul pentru faptele de care sunt acuzați, însă, până acolo, au încercat, cu succes, să scape de arestul preventiv. Nu au avut noroc, instanța stabilind că rămân în continuare sub această măsură.

Andrew și Trsitan Tate rămân în arest la domiciliu

Decizia Curții de Apel este definitivă

„În baza art. 425 ind. 1 alin. 7 pet. 1 lit. b) Cod procedură penală cu referire la art. 204 Cod procedură penală, respinge, ca nefondate, contestațiile formulate de inculpaţii TATE III EMORY ANDREW, TATE TRISTIAN, NAGHEL GEORGIANA MANUELA ŞI RADU ALEXANDRA LUANA împotriva încheierii din 19 mai 2023 a judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bucureşti- Secţia I Penală în dosarul 15488/3/2023”, anunţa, miercuri, Curtea de Apel Bucureşti. Instanţa i-a obligat pe cei patru la plata sumei de 300 lei, fiecare, cu titlul de cheltuieli judiciare catre stat in contestaţie.

Tristan Tate: „Polițiștii își cer scuze”

Nemulțumit de decizia instanței, Tristan Tate, care e cel mai puțin vocal dintre frați, a decis să își verse năduful pe Twitter. El a postat în limba engleză un mesaj din care sugerează că știe cine e în spatele acuzațiilor ( pe care, în continuare, le consideră neadevărate și nefondate, ca și fratele său). De asemenea, mai lasă de înțeles că oamenii legii sunt de partea lor.

„Vreau să fie foarte clar. Poporul român și guvernul / judecătorii români nu sunt dușmanii mei. TOȚI polițiștii cu care am vorbit mi-au oferit scuze că „îmi fac asta” (au văzut-o de 1.000 de ori). 5 oameni din România au făcut asta. 5. Eu iubesc România”, este mesajul lui Tristan Tate.

Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu

Tristan Tate, afaceristul care e arestat alături de fratele său într-un dosar de crimă organizată, fiind investigat pentru trafic internațional de persoane și că ar fi sechestrat două femei în vila sa din Pipera, s-a iubit cu Bianca Drăgușanu. Încă de când s-a mutat în România, milionarul a devenit foarte interesant pentru divele autohtone. Tristan Tate este și el, asemenea fratelui său, un fost luptător profesionist. În 2018, Tristan Tate s-a iubit cu Bianca Drăgușanu, patru luni. Într-un clip video dinamic, Tristan Tate povestește cum a vrăjit-o pe divă.

„Am ieșit cu una din celebritățile din România. Una cu câteva milioane de urmăritori pe Instagram etc. Am dus-o la unul dintre cele mai căutate restaurante din oraș. Luminile erau stinse în grădina restaurantului și erau puse lumânări pe toate mesele. Ne-am așezat, ospătarul a venit, ne-a turnat șampanie. Și i-am spus, știi, am organizat asta în mod special. Mi-am sunat prietenii de la compania de electricitate să oprească curentul, pentru a avea așa o atmosferă romantică.

La o săptămână după ce s-a despărțit de Victor Slav, Bianca Drăgușanu s-a „cuplat” cu Tristan Tate

Ea a spus ha, ha, Tristan, dar unde sunt florile mele?! Știa că glumesc. Peste două minute, ospătarul a venit cu cel mai mare buchet de flori și mi-a spus: Domnule Tate, iată florile pe care le-ați comandat. Eu stăteam acolo nemișcat, cu fața rece ca gheața. 10 minute mai târziu m-am scuzat și m-am dus să-l felicit pe ospătar”, a povestit Tristan Tate.

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Tristan Tate a început la fix o săptămână după ce blondina s-a despărțit de soțul ei, Victor Slav. Susținea că l-a cunoscut pe Tate prin intermediul unor prieteni comuni. Când amorul s-a diluat, milionarul a fost ironic la adresa divei. „Am avut tunsori care au rezistat mai mult decât „relația” mea cu Bianca”, a declarat Tristan Tate.

Interviu virulent la BBC

Tot astăzi a apărut in Daily Mail un articol despre interviul virulent pe care Andrew Tate l-a susținut la BBC. El a adus acuzații postului și tinerei reporter cu care dialoga, într-un limbaj violent. A susținut că și BBC și o parte a mediei engleze au mințit cu privire la el și Andrew, a negat că ar fi violat femei și că este misogin.

„Știu adevărul despre ce s-a întâmplat și tu nu. Și vă spun absolut și cu totul, nu am rănit pe nimeni, că cazul care a fost pus împotriva mea este complet și complet fabricat și nu voi fi găsit niciodată vinovat de nimic”, i-a spus Andrew Tate reporteriței.

Tate a respins apoi mărturiile unor femei care l-au acuzat de viol și exploatare. O britanică, numită Sophie (nume fictiv, pentru a-și proteja identitatea), a susținut că Tate a pălmuit-o și a sugrumat-o până la punctul de a muri, „în timpul sexului dur”.

Sophie a declarat pentru BBC, în februarie, că Tate a fermecat-o la început și a încurajat-o să lucreze pentru afacerea sa cu webcam-uri, înainte de a deveni controlată și amenințată.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre