Ce a pățit Jojo chiar la începutul vacanței. S-a lăsat cu sancțiuni

Ce a pățit Jojo chiar la începutul vacanței. S-a lăsat cu sancțiuni
Jojo a plecat în vacanță, însă drumul nu a fost ușor. Vedeta a pățit ceva la care nu se aștepta. S-a lăsat cu sancțiuni.

Jojo și soțul ei, Paul Ipate, au plecat în vacanță zilele trecute, tocmai în Republica Dominicană. Deși cei doi își iubesc copiii foarte mult și se ocupă atent de ei, din când în când decid să mai facă și lucruri doar ei doi. Ce a pățit Jojo.

Ce a pățit Jojo

Astfel, Jojo și Paul au ales să meargă în vacanță fără copii. ”I-am lăsat pe copii la ai mei și trebuie să mărturisesc că m-am simțit un pic vinovată atunci când am ajuns acasă. Am văzut pe masă paharul de suc al lui Achim, jucăria Zorei lăsată pe covor și m-am gândit că aș fi vrut să-i iau și pe ei în vacanță, însă e bine să plecăm din când în când doar noi doi. Nu avem momente foarte dese doar pentru mine și Paul. Am petrecut timp numai cu ei și cu activitățile lor și cu tot ce și-au dorit ei. Am fost într-o vacanță împreună de sărbători și plănuim să-i ducem într-o altă vacanță în februarie”, mărturisea vedeta în urmă cu câteva zile. 

Ce a pățit Jojo chiar la începutul vacanței. A venit poliția


În ciuda entuziasmului de a petrece timp singuri, drumul nu a fost unul fără peripeții. În avion a fost cineva care a refuzat să poarte mască, astfel că s-a lăsat cu poliție și sancțiuni. ”A fost un incident în avion, la un moment dat, pentru că un domn a refuzat pur şi simplu să poarte mască şi să ştiţi că nu este aşa cum ni se pare nouă de acasă. L-au avertizat de cinci ori şi la aterizarea în Madrid l-a aşteptat Poliţia. Aşa că vă sugerez ca dacă sunteţi în tranzit, dacă călătoriţi pe undeva, să respectaţi regulamentul de fiecare dată, pentru că aşa este cel mai bine pentru voi înşivă, dar şi pentru ceilalţi’, le-a spus vedeta fanilor de pe Instagram. 

Din fericire, incidentul nu le-a stricat vacanța, iar Jojo și Paul Ipate se distrează acum pe plajele însorite din Dominicană. ”Când eram puştoaică plaja era pentru mine loc de distracţie şi neapărat locul perfect pentru bronzat. Acum lucrurile s-au transformat în altceva. Plaja e locul meu pentru relaxare, lectură, introspecţie, respiraţie profundă. Mă bucur că aici soarele nu e atât de puternic, aşa că mă pot bucura de toate”, a încheiat Jojo. 

Artistul Tudor Gheorghe este în lacrimi! Mult iubita sa soție, actrița Georgeta Luchian Tudor, a murit

 

Recomandarile noastre